Josip Ćelić, zamjenik glavnog ravnatelja policije (Foto: Robert Anic/PIXSELL)
Josip Ćelić, zamjenik glavnog ravnatelja policije (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Foto: Robert Anic/PIXSELL

Nepoznati lopovi navodno su provalili u obiteljsku kuću Josipa Ćelića, zamjenika glavnog ravnatelja policije. Do krađe je došlo dok je Ćelić s obitelji navodno bio na skijanju.


Josipu Ćeliću je iz kuće u Karlovcu navodno ukradena velika količina novca, zlata, nakita i nekoliko komada vatrenog oružja. Informaciju o krađi policija je objavila u redovitom priopćenju, ne otkrivajući tko je oštećeni ni kolika je počinjena šteta.

Vezani članci Eksplozija bankomata, ilustracija U posljednje dvije godine lopovi su raznijeli i opljačkali više od 70 bankomata. No njihovo dizanje u zrak pljačkašima se više neće isplatiti Novac, ilustracija Prevarili osiguravajuća društva za nekoliko stotina tisuća kuna: Ugovarali police putnih osiguranja pa dostavljali lažne račune da im vrate novac

"Policija je zaprimila prijavu da je u razdoblju od 7. do 11. siječnja u obiteljsku kuću 46-godišnjaka na području Karlovca u gradskoj četvrti Luščić-Jamadol nepoznati počinitelj provalio i otuđio novac, oružje i zlatni nakit", stoji u priopćenju policije.