Josip Ćelić, zamjenik glavnog ravnatelja policije (Foto: Robert Anic/PIXSELL)
Josip Ćelić, zamjenik glavnog ravnatelja policije (Foto: Robert Anic/PIXSELL)

Nepoznati lopovi navodno su provalili u obiteljsku kuću Josipa Ćelića, zamjenika glavnog ravnatelja policije. Do krađe je došlo dok je Ćelić s obitelji navodno bio na skijanju.


Josipu Ćeliću je iz kuće u Karlovcu navodno ukradena velika količina novca, zlata, nakita i nekoliko komada vatrenog oružja. Informaciju o krađi policija je objavila u redovitom priopćenju, ne otkrivajući tko je oštećeni ni kolika je počinjena šteta.

Vezani članci Riječka policija riješila dvije provale u bankomate (Foto: PU primorsko-goranska) - 4 Plinom provaljivali u bankomate: Ukrali milijun kuna, jedan još uvijek u bijegu Pljačkaši tijekom noći raznijeli bankomat u Rijeci (Foto: Nel Pavletic/PIXSELL) - 1 Eksplozija odjeknula na Kantridi: Pljačkaši raznijeli bankomat u Rijeci, oštećena i obližnja trgovina

"Policija je zaprimila prijavu da je u razdoblju od 7. do 11. siječnja u obiteljsku kuću 46-godišnjaka na području Karlovca u gradskoj četvrti Luščić-Jamadol nepoznati počinitelj provalio i otuđio novac, oružje i zlatni nakit", stoji u priopćenju policije.