Zagreb (Foto: Google Maps)
Zagreb (Foto: Google Maps)

U 17 zagrebačkih gradskih četvrti jučer su provedeni izbori za vijeća, a u njih devet pobijedila je lista Milana Bandića.


Stranka rada i solidarnosti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića osvojila je s koalicijskim partnerima najveći broj glasova u devet od 17 zagrebačkih gradskih četvrti, SDP je sa svojim partnerima pobijedio u šest, a HDZ u dvije četvrti.

Vezani članci Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Predsjednica posjetila Zagreb i sastala se s Bandićem, koji je uputio znakovitu poruku Bandić primio predsjednicu Grabar-Kitarović u Gradskoj upravi (Foto: Josip Regovic/PIXSELL) Predsjednica izmjestila ured iz metropole u metropolu, gradonačelnik Bandić: ''Dobro došli u Zagreb"

Bandić je s partnerima pobijedio u Peščenici, Novom Zagrebu - Zapad, Gornjoj i Donjoj Dubravi, Stenjevcu, Podsusedu, Podsljemenu, Sesvetama i Brezovici. Najbolji rezultat ostvario je u Donjoj Dubravi gdje je osvojio 37 posto glasova, a najslabiji rezultat zabilježio je u četvrti Gornji Grad - Medveščak s 15 posto, prenosi Hina.

Detaljne rezultate po četvrtima pogledajte OVDJE.