Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U 17 zagrebačkih gradskih četvrti jučer su provedeni izbori za vijeća, a u njih devet pobijedila je lista Milana Bandića.


Stranka rada i solidarnosti zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića osvojila je s koalicijskim partnerima najveći broj glasova u devet od 17 zagrebačkih gradskih četvrti, SDP je sa svojim partnerima pobijedio u šest, a HDZ u dvije četvrti.

Vezani članci Milan Bandić o koronavirusu Bandić o epidemiji: "Još nije vrijeme za zatvaranje grada. Kalinić? Prije ću sebe smijeniti nego njega" Naplata parkinga u cijelom Gradu Zagrebu - 3 Istražili smo: Kako to izgleda kada se iscrtavaju parkirna mjesta "na divlje" i otkrili - koliko se pritom krade ceste, a koliko pješačkog prijelaza

Bandić je s partnerima pobijedio u Peščenici, Novom Zagrebu - Zapad, Gornjoj i Donjoj Dubravi, Stenjevcu, Podsusedu, Podsljemenu, Sesvetama i Brezovici. Najbolji rezultat ostvario je u Donjoj Dubravi gdje je osvojio 37 posto glasova, a najslabiji rezultat zabilježio je u četvrti Gornji Grad - Medveščak s 15 posto, prenosi Hina.

Detaljne rezultate po četvrtima pogledajte OVDJE.