Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjelo 250 hektara šume

Lokaliziran požar kod Konjevrata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar na predjelu Konjevrata u Šibensko-kninskoj županiji lokaliziran je večeras u 21 sat, a izgorjelo je oko 250 hektara borove šume, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje (DUZS).

Tijekom noći na požarištu će dežurati 50 vatrogasaca sa 16 vatrogasnih vozila. Veliki požar otvorenog prostora na području Konjevrata dojavljen je popodne oko 15,40 sati. U gašenju su sudjelovali pripadnici javne vatrogasne postrojbe (JVP) Šibenik, dobrovoljnih vatrogasnih društava (DVD) Šibenika, Brodarice, Krapanja, Zablaća, Drniša, Skradina, Zatona, Vodicae i Knina te Državna intervencijska postrojba Šibenik, s ukupno 62 vatrogasca i 19 vatrogasnih vozila. Iz zraka požar je gasilo pet kanadera i air traktor.
 

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Radi se na dogašavanju Požar kod Šibenika pod kontrolom vatrogasaca: "Izgorjela je površina od oko 450 hektara" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene