Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekinut seoski mir

Nakon što im je automobil uletio u dnevni boravak: ''Svi ukućani su se prestrašili i istrčali van''

Auto se zabio u kuću (Foto: Dnevnik.hr)
Auto se zabio u kuću (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Autom u kuću (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Autom u kuću (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Branimir Orginčak o zabijanju auta u kuću (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Branimir Orginčak o zabijanju auta u kuću (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Autom u kuću (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Autom u kuću (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Autom u kuću (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Autom u kuću (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Auto se zabio u kuću (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/5 >>
U Loboru podno Ivanščice subotnje večeri uglavnom su mirne. No, oko 2 sata ujutro u noći sa subote na nedjelju stanovnike je probudio strašan tresak.

Branimir Orginčak u svom je domu u Loboru kod Lepoglave gledao televiziju, a onda mu je u dnevni boravak uletio - automobil. Stoga je nedjelju proveo sanirajući zid kuće. Materijalna je šteta velika, no srećom u bizarnoj prometnoj nesreći nitko nije stradao.

Pročitajte i ovo Teretni brod Traži pomoć Hrvatske Odvjetnici splitskog kapetana u turskom zatvoru stigao mail tužiteljstva: Zbog droge ga se tereti po zapovjednoj odgovornosti Mesnica - 2 Borba s inflacijom Nazire li se napokon kraj divljanju cijena hrane? Jedna stvar zavarava: "Kod toga smo imali naročito velik rast..."

''U sobu gdje sam gledao televiziju uletio je jedan mladić s osobnim automobilom. Kad je došlo do udara u zid zatresla se cijela kuća. Svi ukućani su se prestrašili i istrčali su van'', ispričao je Branimir.

''Probudio me strašni tresak. Vidjela sam rotacijska svjetla i mislila sam da je požar. No ništa nije gorjelo već se u susjednu kuću zabio automobil'', prisjetila se Branimirova susjeda Ankica Martinuš.

Imali su što vidjeti - automobil na krovu, sumještani koji iz njega izvlače vozača, cigle i dijelovi fasade u dnevnom boravku. Čitav je ostao jedino televizor.

''Automobilom je upravljao 23-godišnjak prije stjecanja prava na upravljanje vozilom s 1,3 promila alkohola u organizmu. U prometnoj nesreći ozlijeđenih osoba nije bilo'', rekao je Zoran Lončar, glasnogovornik policijske uprave krapinsko-zagorske.

No, zato je materijalna šteta velika. Zid na kući treba sanirati što prije jer temperatura pada. ''Mi smo sanirali samo grijanje i one osnovne stvari s obzirom na to da je zima'', kaže Branimir.

Ovaj primjer pokazuje koliko kombinacija skliskih ceste i alkohola može biti nezgodna.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene