Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predao iskaznicu

Ljubo Jurčić napustio SDP

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubo Jurčić je u 11:30 ujutro predao člansku iskaznicu i tako napustio SDP.

Jurčić nam je informaciju potvrdio u telefonskom razgovoru. Na pitanje zašto je to učinio, Jurčić je odgovorio da je to svakom pametnom jasno, pojasnivši da je sudjelovao u pripremi stranke za prošle parlamentarne izbore, a da ga za predstojeće nitko ih stranke nije kontaktirao.

Pročitajte i ovo Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Bez rješenja Grabar-Kitarović: "Iz života ljudi treba izbaciti pojmove minimalne plaće ili dječjeg doplatka" Milan Bandić (Foto: Vijesti Nove TV u 14 sati) Ovo je kratkoročno rješenje Bandić kritizirao prijedlog porezne reforme: "Oni koji i nemaju neće dobiti – ništa!"

Jurčić kaže da ne misli osnovati stranku, no da će na izbore izaći na nezavisnoj listi, a oko sebe namjerava okupiti sposobne, nezavisne ljude s kojima bi pokušao pronaći rješenja za aktualne probleme u zemlji, u prvom redu gospodarske.

Na pitanje vidi li među tim ljudima i bivšeg predsjednika Stjepana Mesića i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Jurčić je rekao da ljude poput spomenutih prihvaća kao potporu, ali izdaleka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene