Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VREMENSKA PROGNOZA

Prvo ćemo se kuhati na +35, a onda opet stižu grmljavinski pljuskovi. Promjena se neće osjetiti samo u jednoj regiji

Vruće i sunčano je u cijeloj zemlji, a najviša temperatura u nedjelju se mjerila na sjevernom i na južnom dijelu obale, 35 ili 36 stupnjeva. No stiže nova promjena.

I novi tjedan započinje sličnim vrućim i sunčanim vremenom, ali tamo oko srijede opet nestabilnije uz grmljavinske pljuskove, moguće i izraženije, i to posvuda osim u Dalmaciji, gdje se ta promjena neće gotovo ni osjetiti

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Vikend je pred vratima, kao i pitanje: Prvi maj donosi kišu ili sunce? Obratite pozornost na važan detalj Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Vrijeme je u cijeloj zemlji vedro i toplo, a na Jadranu vrlo toplo. U središnjoj Hrvatskoj sunčano je i vruće uz slab vjetar. Najviša temperatura bit će od 31 do 33 stupnja.

Na istoku zemlje, u Slavoniji, mogući su opet i kratkotrajni grmljavinski pljuskovi, osobito u Posavini i u gorju zapadne Slavonije. Najviša temperatura i ovdje će biti od 31 do 33.

U Istri većinom sunčano i vruće, ali u Gorskom kotaru i Lici mogući su kratkotrajni pljuskovi. Puhat će umjeren sjeverozapadnjak, a uz obalu jugozapadnjak.

Na jugu također sunčano i vruće, a ponekog pljuska moglo bi biti u zaleđu. Najviša temperatura u Dalmaciji do 35 stupnjeva. Toplo je i u moru, a od sjevera do juga temperature će biti između 24 i 26 stupnjeva. UV indeks u unutrašnjosti je visok, a na Jadranu vrlo visok.

Sljedećih dana na kopnu će biti malo nestabilnije. Već u utorak raste mogućnost za lokalne pljuskove, no i dalje će ih najviše biti u gorskim područjima. U srijedu više oblaka, ali i nestabilnije, pljuskova će biti posvuda, a neki će biti i izraženiji.

Na južnom dijelu Jadrana ostat će sunčano i vruće, a na sjevernom u srijedu lokalni pljuskovi i malo niža temperatura. Noću i ujutro puhat će uglavnom slab do umjeren burin, a tijekom dana sjeverozapadni i jugozapadni vjetar.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene