Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liječnik pacijentici pod anestezijom napravio tetovažu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Elizabeth Mateo tuži liječnika koji joj je operirao kralježnicu tvrdeći da joj je, dok je bila pod anestezijom, napravio tetovažu.

Elizabeth kaže kako je, dan nakon što je bila pod anestezijom za vrijeme operacije, pronašla istetoviranu crvenu ružu na području zdjelice.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Bolnica - 1 Sve osjete i pacijenti Nedostatak liječnika u Hrvatskoj: U zagrebačkom Domu zdravlja Zapad mjesecima nema pedijatra

Kako stoji u tužbi, tetovaža joj je napravljena bez njezinog znanja.

Za vrijeme operacije pomaknutog diska, Elizabeth je ležala na stomaku, pa tvrdi da joj je tetovažu na zdjeličnom području napravio liječnik, Steven Kirshner, u nekom trenutku poslije operacije dok je bila odjevena samo u bolničku odjeću.

Odvjetnici tvrde da je liječnik prekršio pravo na privatnost pacijentice.

'Ona i suprug potpuno su šokirani i ne znaju kako se ta tetovaža tamo našla, bila je sama u bolnici, pod lijekovima za bolove', kaže Gregg Shivers.

Kirshnerov odvjetnik kaže da je liječnik pacijentima izrađivao tetovaže i prije, a koristio se time kao metodom za podizanje raspoloženja pacijenata nakon operacije.

No Elizabeth tetovaža očigledno nije popravila raspoloženje pa traži novčanu naknadu za pretrpljene duševne boli.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene