Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KBC Osijek

Gesta liječnika koju će ova majka pamtiti zauvijek: "Mislile smo da se šali. Drago mi je da sam uspjela zgrabiti mobitel"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gestu koju će pamtiti do kraja života javno je pohvalila jedna majka iz Pleternice. Liječnik iz KBC-a Osijek na rukama je nosio njezino dijete nakon operacije.

Majka iz Pleternice je na svom Facebooku napisala javni status kako bi pohvalila liječnika iz KBC-a Osijek. Kaže da će njegovu gestu pamtiti do kraja života. Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

"Mogla bih napisati koje sve titule ovaj liječnik ima, ali time mogu samo riskirati da neku izostavm. Umjesto toga biram pisati o njegovoj tituli Čovjek, s velikim Č.

Dogode se trenuci kad (i ja) ostanem bez teksta, knedla u grlu, a moraš ostati pribran. Kao što znate, Ana je danas bila na bronhoskopiji, što je nekoliko zgrada dalje od zgrade pedijatrije.

Nisam ni sama znala koliki je KBC Osijek zapravo kompleks, ali snalazimo se. I kad je Ana izašla iz operacijske sale, još naravno omamljena i u blagom šoku, čekali smo 'prijevoz' koji nas je trebao prebaciti u našu zgradu.

Da se razumijemo, ona je bila zbrinuta, na svom krevetu i vjerujem da bi vrlo brzo stigao krevet ili kolica koji bi ju prebacio na pedijatriju. No međutim, doktor Šapina se okrene prema nama i kaže Ani: 'Primi se za mene!'

Pročitajte i ovo Liječnici: Ilustracija - 4 PROBLEM REPREZENTATIVNOSTI Liječnička komora poslala apel Saboru: "Ukinite diskriminaciju liječnika u kolektivnom pregovaranju"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Važni razgovori Ministar Beroš sastao se s mladim liječnicima: Razgovor je bio konstruktivan, a fokusirali su se na dvije stvari

Mi smo se obje nasmijale, jer smo mislile da se šali, ali on je sa smiješkom, uzeo Anu i odnio je svojim rukama do našeg odjela.

U svoj toj brzini i šoku, drago mi je da sam uspjela zgrabiti mobitel i uslikati ovo, jer ovo je fotka koja treba obići Hrvatsku. Slobodno dijelite, ovo je za meni fotografija u rangu 'Ponos Hrvatske' i treba nam što više ovakvih priča!

Doktoru Šapini šaljem i ovako javno zahvalnost od cijele naše obitelji, jer ovu gestu neću zaboraviti dok sam živa", napisala je sretna majka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene