Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priopćenje iz Lidla:

'Suradnju s Blankom nismo prekinuli zbog 'U ime obitelji''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić i trgovački lanac Lidl Hrvatska od 1. ožujka 2013. godine nisu u poslovnom odnosu, naglašavaju iz Lidla.

Blanka Vlašić nedavno je pružila potporu građanskoj inicijativi "U ime obitelji", kojoj je cilj da se u Ustav RH unese odredba da je brak životna zajednica žene i muškarca, a nakon toga nepoznata ju je osoba prijavila njezinim glavnim sponzorima.

Pročitajte i ovo Novinari na press konferenciji Sve lošija situacija na razini EU Hrvatska se našla na zabrinjavajućoj listi: Rame uz rame Mađarskoj i Poljskoj po napadima na novinare Slika nije dostupna Nakon podrške inicijativi 'U ime obitelji' Adidas ne prekida suradnju s Blankom Vlašić

>> Blanka prijavljena sponzoru zbog podrške inicijativi 'U ime obitelji'

>> Inicijativa 'U ime obitelji' prikupila 380.000 potpisa - dovoljno za referendum

Lidl se odmah javio priopćenjem te ogradio od izjava slavne atletičarke ustvrdivši kako više nisu u poslovnom odnosu."Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić i trgovački lanac Lidl Hrvatska od 1. ožujka 2013. godine nisu u poslovnom odnosu. Raskid suradnje nije povezan s građanskom inicijativom „U ime obitelji“. Dugogodišnja suradnja Lidla i Blanke temeljila se na međusobnom uvažavanju i težnjama prema postizanju vrhunskih rezultata. U budućnosti Blanki želimo puno uspjeha u poslovnom i privatnom životu.Sukladno kompanijskim načelima, tvrtka Lidl poštuje sve ljude, cijeni raznolikost kultura i prepoznaje raznovrsnost vrijednosti i tradicija", stoji u priopćenju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene