Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavi li kršiti zakon

Lesar zbog prodaje državne imovine najavio kaznenu prijavu protiv Milanovića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragutin Lesar, šef Hrvatskih Laburista smatra da Vlada, odlukom o prodaji HPB-a, Croatia osiguranja ili davanjem autocesta u koncesije, na najgrublji način krši Zakon o upravljanju državnom imovinom.

Dragutin Lesar je u intervjuu za Soundset radiju najavio podnošenje kaznene prijave protiv premijera Milanovića nastavi li kršiti Zakon o upravljanju državnom imovinom. Upozorava da i danas prijeti opasnost da Vlada, odlukom o prodaji HPB-a, Croatia osiguranja ili davanjem autocesta u koncesije, na najgrublji način krši Zakon o upravljanju državnom imovinom.

'A odluke su donijeli da Sabor prije toga nije usvojio strategiju upravljanja državnom inovinom. Bude li i dalje tako, podnijet ću kao saborski zastupnik kaznenu prijavu protiv Zorana Milanovića Državnom odvjetništvu, za kazneno djelo protuzakonitog upravljanja državnom imovinom', rekao je Lesar.

>> BDP pao 1,9 posto, Linić poručuje: To je opasan pad, a krivi su poduzetnici

Za trenutno stanje, ali i pad BDP-a od 1,9 posto, krivi Radimira Čačića i njegove ljude. 'BDP neće rasti ako ne krenu investicije javnog, a posebice privatnog sektora. Linić je tog bio svjestan, no nije smio ništa reći jer je u Vladi. Zeznuo je resor prvog potpredsjednika Vlade i njegovi suradnici', kazao je Lesar.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Analiza Tihomira Cipeka Politički analitičar o najavi da bi se HDZ mogao rušiti kroz Sabor: "Moguće je kad bi to učinio... " Zoran Milanović i Andrej Plenković Društvene mreže se užarile Hrvati o odluci koja je snažno odjeknula: "To se trebalo riješiti prije izbora. Sad je kasno"

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene