Obavijesti Video Pretražite Navigacija
predsjednica ga pomilovala

Oglasio se Leon Sulić: "Milanović laže, nisam nikad bio u firmi Kontinental niti znao za gospođu Grabar-Kitarović"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Leon Sulić, kojeg je predsjednički kandidat Zoran Milanović jučer spomenuo na sučeljavanju, kaže da je Milanović iznio grube neistine. On tvrdi da s predsjednicom, koja ga je pomilovala, nije nikada poslovao niti kontaktirao.

Predsjedničin savjetnik Tomislav Madžar nakon jučerašnjeg sučeljavanja verbalno je napao kandidata na predsjedničkim izborima Zorana Milanovića. Vikao mu je "Sram vas može biti" nakon što je Milanović spomenuo tvrtku Leona Sulića koja je propala, a u čijem je Nadzornom odboru sjedila i Kolinda Grabar-Kitarović. Madžar se kasnije ispričao zbog istupa, a danas se javio i Sulić, koji kaže da Milanović laže.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao

"Gospodin Zoran Milanović izrekao je grubu neistinu protiv mene. On je ustvrdio da je gospođa Kolinda Grabar-Kitarović bila član nadzornoga odbora u tvrtci Kontinental prijevoz d.d., kao dijelu 'carstva Leona Sulića i njegovih partnera', čime je jasno sugerirao da je ta činjenica dovela do njezina tobože neosnovana i nezakonita pomilovanja mene od završnoga dijela kazne, koju sam odsluživao, te da sam ja na neki način na neosnovanost i protuzakonitost pristao i utjecao", napisao je Sulić Jutarnjem listu.

"Ja nikada nisam bio u firmi Kontinental prijevoz d.d., niti sam u to vrijeme uopće znao za gospođu Grabar-Kitarović, nisam s njom poslovao niti kontaktirao telefonski, poštom, internetski ni putem posrednika. Nikada, također, nisam s njom ili kakvom njezinom ili tvrtkom člana njezine obitelji bio ni u kakvim obveznopravnim odnosima", tvrdi Sulić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene