Leon Sulić
Leon Sulić Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/Pixsell

Leon Sulić, kojeg je predsjednički kandidat Zoran Milanović jučer spomenuo na sučeljavanju, kaže da je Milanović iznio grube neistine. On tvrdi da s predsjednicom, koja ga je pomilovala, nije nikada poslovao niti kontaktirao.


Predsjedničin savjetnik Tomislav Madžar nakon jučerašnjeg sučeljavanja verbalno je napao kandidata na predsjedničkim izborima Zorana Milanovića. Vikao mu je "Sram vas može biti" nakon što je Milanović spomenuo tvrtku Leona Sulića koja je propala, a u čijem je Nadzornom odboru sjedila i Kolinda Grabar-Kitarović. Madžar se kasnije ispričao zbog istupa, a danas se javio i Sulić, koji kaže da Milanović laže.

Vezani članci Gordan Jandroković Jandroković oštro opleo po Milanoviću: "On spada u kategoriju zločestih klauna iz horor filmova. Neki ga se boje, a nekima je smiješan" Sanja Musić Milanović - 3 Prva dama Sanja Musić Milanović o zdravom načinu života: ''To je sad već navika, ako to ne napravim, osjećam se loše''

"Gospodin Zoran Milanović izrekao je grubu neistinu protiv mene. On je ustvrdio da je gospođa Kolinda Grabar-Kitarović bila član nadzornoga odbora u tvrtci Kontinental prijevoz d.d., kao dijelu 'carstva Leona Sulića i njegovih partnera', čime je jasno sugerirao da je ta činjenica dovela do njezina tobože neosnovana i nezakonita pomilovanja mene od završnoga dijela kazne, koju sam odsluživao, te da sam ja na neki način na neosnovanost i protuzakonitost pristao i utjecao", napisao je Sulić Jutarnjem listu.

"Ja nikada nisam bio u firmi Kontinental prijevoz d.d., niti sam u to vrijeme uopće znao za gospođu Grabar-Kitarović, nisam s njom poslovao niti kontaktirao telefonski, poštom, internetski ni putem posrednika. Nikada, također, nisam s njom ili kakvom njezinom ili tvrtkom člana njezine obitelji bio ni u kakvim obveznopravnim odnosima", tvrdi Sulić.