Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Helga Vlahović preminula je danas u 68. godini života.


Voditeljska legenda HTV-a preminula je nakon trogodišnje borbe s karcinomom maternice. Iako poznata po svojem neslomljivom duhu i optimizmu, zadnjih godina vodila je tešku borbu.

Vezani članci Hitna pomoć, Metković (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Djevojka (20) preminula u kolima hitne pomoći u Zadru, policija istražuje okolnosti smrti Edith Gonzalez (Foto: Instagram) "Dona Barbara" izgubila borbu s rakom jajnika: Omiljena meksička glumica preminula u 55. godini

Voditeljica poznata po svojem neslomljivom duhu i optimizmu tri je godine vodila tešku borbu. 'Stres je sasvim sigurno odigrao svoje, taložio se godinama, bilo je trenutaka uoči festivala kad sam čak i povraćala', ispričala je Helga jednom prilikom.

 'Novinare nisam pozivala da me snimanju u kući, niti sam kćeri Rene i Karlu izlagala javnosti', rekla je Helga prije desetak dana za tjednik Story.

Da je stanje itekako loše, potvrdili su nedavno najuži članovi njezine obitelji koji su Helgu svakodnevno posjećivali u Vinogradskoj bolnici.

Helga Vlahović zaposlila se na Zagrebačkoj radioteleviziji  1964 godine. Mnoge generacije gledatelja imale su je prilike gledati 42. godine. U mirovinu je otišla 2006. godine.