Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubila bitku s opakom bolešću

Legendarna Helga Vlahović umrla u 68. godini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Helga Vlahović preminula je danas u 68. godini života.

Voditeljska legenda HTV-a preminula je nakon trogodišnje borbe s karcinomom maternice. Iako poznata po svojem neslomljivom duhu i optimizmu, zadnjih godina vodila je tešku borbu.

Pročitajte i ovo Silvija Luks U 79. godini Preminula Silvija Luks, jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica proteklih desetljeća Barbara Walters U 93. GODINI Preminula prva američka voditeljica večernjih vijesti: Za života intervjuirala Gadhafija, Husseina, Fidela Castra...

Voditeljica poznata po svojem neslomljivom duhu i optimizmu tri je godine vodila tešku borbu. 'Stres je sasvim sigurno odigrao svoje, taložio se godinama, bilo je trenutaka uoči festivala kad sam čak i povraćala', ispričala je Helga jednom prilikom.

 'Novinare nisam pozivala da me snimanju u kući, niti sam kćeri Rene i Karlu izlagala javnosti', rekla je Helga prije desetak dana za tjednik Story.

Da je stanje itekako loše, potvrdili su nedavno najuži članovi njezine obitelji koji su Helgu svakodnevno posjećivali u Vinogradskoj bolnici.

Helga Vlahović zaposlila se na Zagrebačkoj radioteleviziji  1964 godine. Mnoge generacije gledatelja imale su je prilike gledati 42. godine. U mirovinu je otišla 2006. godine.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene