Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Helga Vlahović legendarna je televizijska voditeljica koja se već tri godine bori s karcinomom maternice, no u posljednje vrijeme stanje joj se pogoršalo.


67-godišnja voditeljica poznata je po svojem neslomljivom duhu i optimizmu, no već tri godine vodi tešku borbu. 'Stres je sasvim sigurno odigrao svoje, taložio se godinama, bilo je trenutaka uoči festivala kad sam čak i povraćala', ispričala je Helga jednom prilikom, prenosi Story.

Vezani članci Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Predsjednica potvrdila da je bila na infuziji i preventivnom pregledu, a otkrila i zašto Borba protiv raka (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Napipala je kvržicu na dojci. Tada je počela njezina borba, koja traje već punih 18 godina

'Liječila sam se strpljivo i disciplinirano ne dopuštajući nikome da zadire u moju privatnost. Ne bih ni sada da ne vjerujem da će nekome to pomoći, kaže hrabra televizijska voditeljica. 'Na neki sam se način uvijek skrivala od publike u javnom životu. Novinare nisam pozivala da me snimanju u kući, niti sam kćeri Rene i Karlu izlagala javnosti', rekla je.

Helga je nedavno završila na liječenju u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici, te se i dalje bori protiv zloćudne bolesti. 'Nažalost, naša Helga je u lošem stanju i posjećuju je samo najbliži', rekao je bliski izvor s javne televizije. Nadamo se da će uvijek nasmijana Helga dobiti i ovu bitku.