Treći LEAP Summit održat će se od 15. do 17. ožujka na Zagrebačkom velesajmu u Kongresnom centru na čak 5 pozornica. Okupit će više od 70 vrhunskih predavača i posjetitelje iz 30 zemalja svijeta.

Galerija LEAP Summit LEAP Summit LEAP Summit +3 Kamran Elahain

Kamran Elahain LEAP Summit Foto: PR/LEAP Summit "Tijekom godina održavanja konferencije uočili smo da se mnogi poduzetnici vraćaju u Hrvatsku, investiraju te sklapaju poslovna partnerstva. Također, brojni su primjeri hrvatskih poduzetnika koji su zahvaljujući LEAP Summitu počeli izvoziti svoje proizvode i usluge u ostale zemlje Europske unije. Hrvatski proizvodi i usluge su kvalitetne i vrlo često cjenovno prihvatljivije od konkurencije te bi upravo izvoz trebao biti strateški smjer rasta hrvatskog gospodarstva", istaknuo je organizacijski odbor LEAP Summita.

Kamran Elahian jedan od najpoznatijih primjera uspješnog poduzetnika na LEAP Summitu!

Vezani članci Grad Zagreb, ilustracija Građani, oprez! U Zagrebu se očekuje povećana koncentracija ozona: Štampar izdao upute za ponašanje KOMferencija 2022. godine Prvi dan KOMferencije o komunikacijama – o kriznom komuniciranju i strukovnom pozicioniranju

Kamran Elahain Kamran Elahain Foto: PR/LEAP Summit


Kamran Elahain je jedan od najpoznatijih primjera uspješnih američkih poduzetnika. Pokrenuo je deset poduzeća od kojih su šest ostvarila tržišnu vrijednost od više od 8 milijardi dolara.Kamran je angažiran oko promocije društvene komponente poduzetništva te je suosnivač i mentor u mnogim inicijativama - od kojih se ističe Global Catalyst Partners. Njegov filantropski rad inspiracija je mnogima. Smatra kako moderne tehnologije mogu pomoći u izjednačavanju razlika između bogatih i siromašnih.


Bella Funck s Hyper Islandom mijenja svijet edukacije!

Kamran Elahain Bella Funck Foto: PR/LEAP Summit


Bella Funck je direktorica razvoja u jednom od svjetski poznatih instituta za učenje – Hyper Islandu. Švedski Institut oslanja se na moderne tehnologije i inovativne procese putem e-učenja, a s ciljem mijenjanja obrazovanja kakvog poznajemo danas. Inovativne škole postoje u šest gradova na različitim kontinentima.


Alejtin Berisha donosi model finskih škola

Uspješan poduzetnik pokrenuo je mrežu poslovnih anđela na Kosovu, otvorio je privatan fakultet koji se fokusira na poduzetništvo i inovacije te je profesor inovacija i poduzetništva na nizu sveučilišta. Na LEAP Summitu predstavit će novi projekt Alejtina - inovativan koncept srednjih škola – Finnish Schools International koji će ubrzo zaživjeti u svim zemljama u regiji te će odgojiti mlade generacije poduzetnika.


Kako napraviti uspješnu crowdfunding kampanju? Otkrit će vam Pascal Condamine 

Crowdfunding kao model financiranja inovativnih poduzeća te različitih projekata sve je popularniji i u Hrvatskoj – svake se godine putem platforme Indiegogo financiraju deseci kampanja pomoću kojih se osigurava rast i razvoj poduzeća ili se pokreću projekti. Pascal u Indiegogu radi kao startup evangelist. On je ključna osoba koja brojnim poduzetnicima pomaže da dođu do financiranja na spomenutoj platformi.

LEAP Summit središte multidisciplinarnih tema

Fokus konferencije stavljen je na multidisciplinarne teme koje su vezane uz IT, digitalno poslovanje i digitalni marketing, poduzetništvo, inspiraciju te moderne trendove i tehnologije. Tijekom tri dana konferencije predavanja će održati brojni hrvatski i međunarodni predavači među kojima se ističu Emil Tedeschi, Kamran Elahain, Ivan Mrvoš, Lenja Faraguna, Albert Gajšak, Ivica Puljak i mnogi drugi.

Poslovni networking i FLEAP out party

Kamran Elahain LEAP Summit Foto: PR/LEAP Summit

Uz bogat program, na konferenciji za mlade održat će se i networking u obliku predstavljanja poslodavaca i poslova koje nude te B2B poslovnog networkinga s poduzetnicima, kao i natjecanje startupova The Battle of Titans. Zadnja večer konferencije rezervirana je za internacionalni FLEAP out party i DJ-e: Vanillaz, Kosta Radman i Joe2Shine.

Sudjelovanje je ove godine besplatno - zato nemojte čekati. Prijavite se na LEAP Summit internetskoj stranici i rezervirajte svoju ulaznicu već danas. Prijave su otvorene do 1. ožujka. LEAP Summit konferencija organizira se uz pokroviteljstvo Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj. Više informacija o LEAP Summitu i svim ostalim predavačima možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na službenoj internetskoj stranici.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju