Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Besplatna Lean In Zagreb konferencija

Konferencija ''Power to transform'': Uspješne žene o svojim najvećim transformativnim trenucima

Lean In Zagreb konferencija “Power to transform” (Dnevnik.hr)
Lean In Zagreb konferencija “Power to transform” (Dnevnik.hr)
Lean In Zagreb s ponosom vas poziva na svoj prvi veliki event s ciljem osnaživanja žena u poslovanju - konferenciju “Power to transform” - koju organiziraju u suradnji s Professional Women's Network Hrvatska!

Rezervirajte petak 22. ožujka 2019., s početkom u 15:30 u Kaptol Boutique Cinema, za besplatnu Lean In Zagreb konferenciju “Power to transform” koja će vas potaknuti i ohrabriti na vlastite promjene, bilo privatne ili poslovne; koja će vas osnažiti da konačno krenete u realizaciju svih onih ideja, malih ili velikih - koje možda predugo čuvate za trenutak "kada budete spremni".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prekid suradnje? Todorić u problemima: Sutra mu počinje suđenje, a više nema odvjetnika, Sloković i Prodanović neće ga braniti Slika nije dostupna Afera Fimi Media Odgođeno suđenje Sanaderu: Odvjetnici Sloković i Prodanović nisu se pojavili, sutkinja ih kaznila

Na Lean In konferenciji "Power to transform" s vama će svoje najvažnije životne transformativne trenutke podijeliti jedne od najuspješnijih žena hrvatskog i svjetskog biznisa, poduzetništva, medija i techa.

Od Jadranke Sloković doznat ćete s čime se sve suočavala na svom putu da postane jedna od najuspješnijih i najmoćnijih hrvatskih odvjetnica. Antonia Dodeva, regionalna liderica iz IBM-ovog ureda u Bugarskoj i žena s bogatim iskustvom rada u različitim zemljama i multikulturalnim okruženjima pričat će o svom razvoju karijere, osobnom razvoju i kako je prihvaćala neke od najzahtjevnijih poslovnih projekata i funkcija.

Kroz predavanja i panele s vama će svoja iskustva, strahove, pobjede i poraze podijeliti Maja Grakalić, UX & Motion Graphic Designer koja trenutno radi na BBC-u u Londonu i njezina imenjakinja porijeklom iz Zenice s trenutnom adresom u Münchenu - Maja Hadžiselimović. Maja je inženjerka robotike koja je posebno zaljubljena u razvoj industrijskog egzoskeleta i implementaciju robota u autoindustriji zahvaljujući čemu je radila u Kini na projektu za automobilski div BMW, ali i na različitim projektima u Njemačkoj i Americi.

S nama će biti i Ivana Conjar, MBA, voditeljica je poslovnog razvoja e-Leadership MBA studijskih programa na Visokom Učilištu ALGEBRA. Ivana je kroz uspješnu karijeru upoznala glavne motivatore osobnog i profesionalnog razvoja lidera i pokretača promjena u organizacijama, a svoja znanja i vještine dodatno usavršava na postdiplomskom studiju poslovne psihologije na University of East London.

Čut ćete zanimljiva iskustva i jedne od rijetkih žena u industriji teškog naoružanja - Sanje Hrvojević Beganović, bivše novinarke koja je sada direktorica tvrtke Saab u Hrvatskoj i direktorica marketinga i prodaje za Centralnu i Jugoistočnu Europu.

Ivana Urem Marohnić napustila je nakon 15 godina uspješnu karijeru u jednoj korporaciji i otvorila danas jednu od najpoznatijih pekarnica u Zagrebu. Korica je prva majstorska pekara u Zagrebu gdje se sve radi ručno i bez aditiva, a Ivana je u međuvremenu postala i mentorica na Zadovoljna akademiji gdje pomaže ženama da uspješno zaplivaju u poduzetničkim vodama.

Svoja iskustva s vama će podijeliti i jedna od najuspješnijih hrvatskih influencerica ali i poduzetnica - uvijek iskrena, autentična i posebna Ella Dvornik. Na panelu će joj se pridružiti i Nana Nadarević, PR menadžerica MAC Cosmetics za Hrvatsku i Srbiju - svjetskog beauty brenda kojeg Hrvatice obožavaju.

Kroz konferenciju će vas voditi optimistična i energična Katarina Moškatelo, o čijem su video CV-u kojim je Katarina kao freelancer željela doći do novih klijenata, prije nekoliko mjeseci pisali svi hrvatski mediji.

Uvjereni smo da će vam konferencija "Power to transform" donijeti različite poslovne i privatne perspektive, kao i priliku za naučiti nešto novo. I pružiti priliku za međusobno upoznavanje i zabavu.

Napravi prvi korak, OVDJE SE PRIJAVI tako da pošalješ u nekoliko rečenica zašto baš ti želiš dobiti besplatnu ulaznicu za Lean In konferenciju "Power to transform".

I naravno, potakni svoje prijatelje na prijavu (i sve one za koje vjeruješ da bi im malo inspiracije i motivacije sjajno došlo u ovom trenutku) tako što ćeš s njima podijeliti ovaj event.

Lean In Zagreb konferenciju “Power to transform”, organiziranu u suradnji s Professional Women's Network Hrvatska prepoznali su i podržali LELO, Erste Banka, Visoko učilište Algebra, Somersby, IBM, DEKRA usluge d.o.o., PwC Hrvatska, Varteks, Studena i Pepsi, Dermalogica, Ivona Oštrić (ostrich.official), RedBull, DermaCare, Jane Iredale i Pixy With Love.

Medijski partneri konferencije su DNEVNIK.hr i Zadovoljna.hr.

Vidimo se u petak 22. ožujka 2019., s početkom u 15:30 u Kaptol Boutique Cinema!

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene