Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Zamjenik slovačkog premijera otkrio nove detalje o Ficovu stanju

Obavljen očevid

FOTO Na ovom mjestu je došlo do lančanog sudara kamiona i automobila: U bolnici završilo 15 osoba

Mjesto prometne nesreće u Dugom Ratu - 4
Mjesto prometne nesreće u Dugom Ratu - 4 Ivana Ivanovic/Pixsell
Aktualno Galerija Mjesto prometne nesreće u Dugom Ratu - 4 Mjesto prometne nesreće u Dugom Ratu - 4 Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell Mjesto prometne nesreće u Dugom Ratu - 3 Mjesto prometne nesreće u Dugom Ratu - 3 Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell Mjesto prometne nesreće u Dugom Ratu - 2 Mjesto prometne nesreće u Dugom Ratu - 2 Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell +0 Mjesto prometne nesreće u Dugom Ratu - 1 Galerija 1/4 >>
U Dugom ratu dogodila se prometna nesreća u kojoj je 15 osoba ozlijeđeno. U sudaru su sudjelovala dva osoba automobila i kombi.

Na cesti D8, u Dugorm Ratu, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovali dva osobna vozila i kombi vozilo.

15 osoba je odvedeno na pružanje liječničke pomoći, izvijestila je PU splitsko-dalmatinska, te dodala da nije poznata težina njihovih ozljeda.

Pročitajte i ovo Kranisti i dalje u šoku od oluje - 3 Radnik čudom preživio Istraga o padu dizalice još traje: Pogledajte snimku naleta jezive oluje snimljenu s 36 metara visine

Na mjestu događaja je obavljen očevid kojim je rukovodila zamjenica općinskog državnog odvjetništva, uz nazočnost sudskog vještaka i asistenciju policije. Cesta je otvorena u 03:50.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene