Obavijesti Video Pretražite Navigacija
URNEBESNI ODGOVORI NA KVIZu

Građani o inauguraciji: Bit će u nekom hotelu, a pjevat će - Kolinda

Kviz o inauguraciji i predsjednicima - 4
Kviz o inauguraciji i predsjednicima - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Kviz o inauguraciji i predsjednicima - 4 Kviz o inauguraciji i predsjednicima - 4 Foto: DNEVNIK.hr Kviz o inauguraciji i predsjednicima - 5 Kviz o inauguraciji i predsjednicima - 5 Foto: DNEVNIK.hr Kviz o inauguraciji i predsjednicima - 6 Kviz o inauguraciji i predsjednicima - 6 Foto: DNEVNIK.hr Kviz o inauguraciji i predsjednicima - 2 Kviz o inauguraciji i predsjednicima - 2 Foto: DNEVNIK.hr +1 Kviz o inauguraciji i predsjednicima - 3 Galerija 1/6 >>
Uoči inauguracije Zorana Milanovića provjerili smo koliko građani uopće znaju o hrvatskim predsjednicima te ovlastima šefa države. Pripremili smo im kratki kviz.

"Kolinda možda. Ne?", odgovorila je Helena na pitanje tko će pjevati na inauguraciji novog hrvatskog predsjednika. 

Pročitajte i ovo Francois Verove Vodio dvostruki život Potpuno nevjerojatno! Serijski silovatelj pojavio se u TV kvizu u trenutku kada ga je policija tražila zbog 31 silovanja i ubojstva Himzo Pomiješane reakcije Građani otkrili što misle o poskupljenju goriva: "Treba nekako namiriti plaće, to je normalno..."

Uoči velike ceremonije koja počinje u utorak u 12 sati na Pantovčaku, među građanima smo napravili mali kviz i provjerili koliko uopće znaju o inauguraciji, hrvatskim predsjednicima te ovlastima šefa države.

Neki su točno pogodili da će himnu otpjevati Joispa Lisac, neki nisu imali pojma. Kao što pojedinci ne znaju ni gdje će se inauguracija odvijati. 

"Na Markovu trgu sigurno neće, je li tako?", rekao je Lovre. 

Teškoća je bilo i s nabrajanjem dosadašnjim predsjednika. Mnogi se nisu mogli sjetiti Ive Josipovića

A tko mijenja predsjednika ako se razboli?

"Pa zamjenik predsjednika. Zapravo savjetnike neki možda", rekao je Lovre. 

 Što su još građani odgovorili, pogledajte u prilogu. 

Sve pratite na Novoj TV i DNEVNIK.hr-u

Nova TV i DNEVNIK.hr će u utorak izravno prenositi inauguraciju predsjednika Republike. Specijalna emisija počinje u 11 sati. Naši su gosti profesorice Marijana Grbeša Zenzerović i Gabrijela Kišiček, Jerko Trogrlić te naša komentatorica Ivana Petrović.

S Pantovčaka se javljaju Mislav Bago, Andrija Jarak, Sanja Vištica te Martina Bolšec Oblak. Voditeljica specijala je Sabina Tandara Knezović.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene