Zlatko Babić izašao je iz HDZ-a.

Galerija Zlatko Babić +0 Kutinski gradonačelnik Zlatko Babić i bivša direktorica tvrtke Eko Moslavina Adrijana Cvrtila

Kutinski gradonačelnik Zlatko Babić izašao je iz HDZ-a nakon što je direktorica gradske tvrtke Eko Moslavina Adrijana Cvrtila USKOK-u prijavila koruptivne radnje gradonačelnika i predsjednika Gradskog Vijeća Kutina.

Vezani članci Zlatko Babić Na društvenim mrežama pokrenuta stranica podrške uhićenom gradonačelniku Kutine Dino Goleš Nova akcija USKOK-a: ''Gradonačelnika Kutine sumnjiči se da je izmišljao poslove i podizao plaće osumnjičenima''

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti. 

"S obzirom na to da se moja stranka, kojoj sam pristupio 1989. godine u “baraci” u Zagrebu povlači kroz blato zbog novonastale situacije u Kutini, a koju isključivo želim razjasniti i razriješiti putem institucija Republike Hrvatske, odlučio sam zatražiti ispis iz članstva Hrvatske demokratske zajednice.

Odlučan sam da putem nadležnih institucija otklonim svaku indiciju koja bi ukazivala na moju odgovornost o atmosferi koja je proizvedena u posljednjih nekoliko tjedana.

Moje sugrađanke i sugrađani su me ponovno izabrali na dužnost gradonačelnika na temelju moga rada te me ova situacija obvezuje da kao gradonačelnik radim još jače za Kutinu i sve moje sugrađane", napisao je Babić. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju