Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kupiš knjigu, dobiješ kuću:

Luksuzna vila za 161 kunu?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Luksuzna kuća s bazenom za nekoliko kuna na otoku Šolti, zvuči kao san, ali snovi su se oduvijek dobro prodavali.

Ovoga puta, ne kupuje se nagradni listić nego knjiga o Dalmaciji i to po cijeni od 160 kuna. Svaki primjerak knjige ima broj i kada se proda 50 tisuća knjiga svi serijski brojevi idu u bubanj na izvlačenje. U doba krize ne preostaje nam ništa nego mašta, pa je zgodno zamisliti da za 161 kunu dobijemo luksuznu kuću i lijepo legnemo pokraj bazena i zaboravimo, na sve probleme.

Pročitajte i ovo Država prodaje vozila viđeno - kupljeno Država prodaje 24 vozila: U ponudi auti, kamioni i gliseri... Proizvodi u trgovini Fortenovin poljoprivredni sektor Hrvatski suverenisti: "Vlada ne smije dopustiti da izgubimo bitnu granu gospodarstva, kao što smo izgubili Inu i banke"

Nagrada se nudi - luksuzna kuća u mjestu Maslenica na otoku Šolta s pogledom na Split. Tu je i bazen s okućnicom. Sve skupa vrijedno oko tri i pol milijuna kuna ili pola milijuna eura. Naravno, ima sumnjičavih. Danas smo razgovarali s Antom Škarom, autorom knjige. Kaže kako je vlasnik kuće Hrvatski biznismen iz italije. Čovjek seli u Južnu Ameriku, pa prodaje kuću. A Škaro prodaje knjigu pa su sklopili biznis.

Pred kamerama ne želi pričati, ali vjeruje u uspjeh. Vjeruju čini se i drugi. Navodno su u protekla četiri dana prodali već 400 knjiga. Škaro računa da će 50 tisuća primjeraka knjige prodati do rujna. Zaradili bi milijun eura, a kuća vrijedi pola milijuna. Istina, pojedinci ne smiju organizirati velike nagradne igre, pa izvučenom kupcu knjige nude da kuću kupe za jednu kunu. Tako formalno nije lutrija, nego kupoprodaja. Tvrde, sve je zakonito. A kupci zovu. Škaro kaže kako se telefon užario, a na njihovoj stranici dnevno je po tisuću posjeta.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene