Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobična prometna nesreća

Turkinja spavala na autocesti u Slavoniji, pregazio ju kamiondžija: Policija kaznila oboje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Borna Jaksic / CROPIX
Nesvakidašnja prometna nesreća dogodila se na autocesti A3 u Slavonskom Brodu u srijedu ujutro, javlja policija.

Na autocesti A3 u Slavonskom Brodu, na prostoru benzinske postaje, u srijedu u 2:50 dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.

35-godišnji državljanin Hrvatske sjedio je za volanom kamiona s poluprikolicom. Zbog prebrze vožnje u zavoju je kotačima poluprikolice prešao preko tijela 47-godišnje državljanke Turske koja je ležala na kolniku.

Turkinja je teško ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u bolnici u Slavonskom Brodu, gdje je zadržana na daljnjem liječenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija traži razbojnika Udario čovjeka pa ga izvukao iz auta dok je čekao na semaforu u Zaprešiću, sjeo u njegov auto i pobjegao

Kako neslužbeno doznajemo, žena je spavala na kolniku i nije se nadala onome što će uslijediti. Kamiondžija je izlazio na cestu i u skretanju joj poluprikolicom prešao preko nogu.

Srećom, Turkinja je nesreću preživjela, iako ima ozljede kuka i nogu. Za nekoliko bi dana trebala napustiti bolnicu.

Pročitajte i ovo Policija Prevezena u bolnicu Pijani mladić pod zabranom izazvao prometnu nesreću: Auto se rotirao na kolniku i teško ozlijedio pješakinju

Policija protiv 35-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće, a od 47-godišnjakinje su već naplatili novčanu kaznu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene