Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Zagorju s građanima

VIDEO Kubure, vino i mažoretkinje premijeru interesantiji od politike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hoće li i u čijem društvu Zoran Milanović u utorak otići na razgovor s predsjednicom Grabar Kitarović - premijer ne otkriva. Nedjelju je proveo s građanima u Zagorju.

Hoće li i u čijem društvu Zoran Milanović u utorak otići na razgovor s predsjednicom Grabar Kitarović - premijer ne otkriva. Nedjelju je proveo s građanima u Zagorju. Čini se kako ni on, ni SDP, ne planiraju s predsjednicom razgovarati o gospodarskoj i društvenoj krizi.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Analiza Tihomira Cipeka Politički analitičar o najavi da bi se HDZ mogao rušiti kroz Sabor: "Moguće je kad bi to učinio... " Zoran Milanović i Andrej Plenković Društvene mreže se užarile Hrvati o odluci koja je snažno odjeknula: "To se trebalo riješiti prije izbora. Sad je kasno"

Kostelska pištola oružje je iz kojeg je pucao premijer i nije mogao sakriti oduševljenje. Kubure, domaće vino, i mažoretkinje premijeru su bili interesesnatniji od dnevne politike.

Milanović otkrio EU fondove: "Ti programi nisu priče niti bajke"

Premijer već danima izbjegava odgovoriti javno hoće li se odazvati pozivu predsjednice Kolinde Grabar KItarović. na Pantovčak ga je pozvala kao predsejdnika SDP-a kako bi razgovarali o gospodarskoj i društvenoj krizi.

Na politička pitanja ne odgovara, ali posljednjih mjeseci premijer rado obilazi mjesta na kojima se građani tradicionalno okupljaju. U gotovo tri godine mandata premijera su često kritizirali da izbjegava druženje s građanima.

Druženje premijera s građanima zasigurno je dio predizborne kampanje, a iza njegovog plana da ne ode na sastanak kod predsejdnice krije se stav SDP-a kako predsejdnica takvim razgovorima sudjeluje u kampanji protiv vlade, a u korist HDZ-u.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene