Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kadrovske promjene

Krunoslav Borovec otišao iz Ureda ravnatelja policije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krunoslav Borovec više ne obavlja svoju dužnost u Uredu ravnatelja policije te je sada prebačen u Ured načelnika ureda ravnatelja Dubravka Novaka.

'Ministarstvo unutarnjih poslova je državna služba, i ovakve promjene su uobičajene. Do sada sam promijenio već 15 funkcija, a mislim da je moja kompetencija dovoljno dobra da obavljam i taj posao,' rekao je Krunoslav Borovec za Dnevnik.hr.  Prebačen je i načelnik Ureda uprave policije, Zoran Ničeno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Aleksandra Grdić: 'Mario Valentić ima sve ono što gay populacija voli' Slika nije dostupna Lista 10 najpoželjnih među gay populacijom Krunoslav Borovec postao domaća gay ikona

Novo mjesto dobio je u Policijskoj akademiji. Također, iz MUP-a je otišao i Darko Dundović. On je obavljao dužnost načelnika Odjela za unaprjeđenje rada i razvoja policije u Uredu ravnatelja policije, odjel koji je cijenjen u Europi, a marginaliziran u Hrvatskoj. Prije toga je bio načelnik za droge i šef kriminalističke policije u Ravnateljstvu policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene