Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Križevci: Osumnjičen za ubojstvo pušten na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz bjelovarskog zatvora danas poslijepodne je pušten na slobodu Tomo Novković (47), osumnjičen da je prošle nedjelje navečer hladnokvrno iz pištolja ubio svoga susjeda Tomu Petranovića (44), oca dvoje malodobne djece.

Nakon svađe zbog neočišćene slame s ceste u Koprivničkoj ulici, gdje obojica imaju obiteljske kuće, Novković je otišao kući po pištolj, za koji nije imao dozvolu, dostigao Petranovića i u njega iz blizine ispucao nekoliko smrtonosnih hitaca.

Pročitajte i ovo Tragedija u Kostanjevcu Riječkom - 2 tuga u Kostanjevcu Riječkom Mladiću osumnjičenom za smrt 16-godišnjeg prijatelja određen pritvor: Objavljeno što mu se stavlja na teret U Kostanjevcu Riječkom preminuo 16-godišnjak - 2 UŽAS NA PROSLAVI Vlasnik kafića o tragediji: "Svaki dan su dolazili na sok, igrali su biljar, jednostavno su bili nerazdvojni"

Kako se doznaje iz Županijskog suda u Koprivnici, županijsko državno odvjetništvo je zatražilo pritvor Novkovića samo zato da ne utječe na svjedoke, koji su u međuvremenu saslušani, a ne zbog načina počinjenja djela.

Policija u Križevcima poduzela je sigurnosne mjere zaštite zbog telefonskih poziva uznemirenih građana koji se boje Novkovića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene