Inicijativu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića o uvođenju naplate parkinga na području cijeloga grada oštro je kritizirao zagrebački SDP.

Galerija


Gradu, poručuju, nije potrebna nova parkirališna zona, već druga prometna rješenja, poput obnove i izgradnje novih mostova koji bi povezali Novi Zagreb s ostatkom grada.

Vezani članci Milan Bandić - 19 Pogledajte koliko se Milan Bandić promijenio u 20 godina koliko je bio na čelu Zagreba Odvjetnik Krešimir Krsnik Bandićev odvjetnik Krsnik za DNEVNIK.hr: "Neprimjereno je sada govoriti o postupcima protiv njega... Uvijek je bio isti, neumoran, samo jurnjava"

SDP se zalaže za izgradnju triju novih mostova na Bundeku, Jarunu i Črnomercu. Takva investicija stajala bi oko milijardu i sto milijuna kuna, ali bi smanjila prometnu zagušenost, tvrde iz SDP-a.

"Iznijeli smo svoj stav protiv iscrtavanja cijelog grada sa parkirnim mjestima i za mostove koji su nužno potrebni gradu Zagrebu kako bi se problem riješio", rekao je Gordan Maras, saborski zastupnik SDP-a.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr