Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stota obljetnica djelovanja

"Krila Oluje" na aero-mitingu u Poljskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Akrobatska grupa Hrvatskog ratnog zrakoplovstva (HRZ) "Krila Oluje" nastupila je u subotu u zrakoplovnoj bazi Radom u Poljskoj na prvoj prezentaciji dvodnevnog međunarodnog aero-mitinga koji se, u povodu 100. obljetnice Ratnog zrakoplovstva Poljske, održava od 25. do 26. kolovoza.

Vođa grupe satnik Darko Belančić iznio je kako su program, u nešto skraćenom i prilagođenom obliku kao i ranijom satnicom početka zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta ipak uspjeli izvesti, priopćilo je Ministarstvo obrane.

Pročitajte i ovo Gomila gnoja pred kućom ruskog diplomata - 2 Jasno poručili što misle VIDEO Rusku zastavu stavili na gnoj pa poručili: "Krajnje je vrijeme da ih protjeramo iz svoje zemlje!" Ilustracija Za podizanje standarda Poljska će dobiti 137 milijardi eura od EU-a: "To je hrpa novca, dobro ćemo ga iskoristiti"

"Ovo je bila naša čestitka Ratnom zrakoplovstvu Poljske za njihov uistinu značajan jubilej, 100 godina postojanja i djelovanja. Izražavamo naše duboko poštovanje i upućujemo iskrene čestitke. Nadamo se kako će sutra vrijeme biti bolje kada i mi obilježavamo naš jubilarni 50. međunarodni nastup. Sve pohvale ostalim članovima "Krila Oluje" i cijelom hrvatskom timu u Poljskoj koji daju sve od sebe unatoč lošem vremenu", istaknuo je satnik Belančić.

"Krila Oluje" do sada su izvela ukupno 179 javnih nastupa od čega 130 domaćih i 49 međunarodnih, a program su prezentirali na najprestižnijim zrakoplovnim manifestacijama u 15 europskih država (Rumunjska, Slovenija, Mađarska, Njemačka, Austrija, Češka, Slovačka, Belgija, Italija, Turska, Poljska, Danska, Švicarska, Ujedinjeno Kraljevstvo i Francuska).

 

(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene