Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački premijer operiran: Njegov zamjenik otkrio nove detalje o Ficovu stanju

Krenula turistička strka, Hrvati na moru ili u inozemstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Krenula je turistička strka - hoće li Hrvatska izdržati pritisak konkurencije? Mediteranske zemlje mame turiste na sve načine. Ako se po prvom svibnju sezona poznaje, bit će zadovoljstva i za jadranske hotelijere.

Kapaciteti su dobro popunjeni, a i sezona pred njima trebala bi biti najbolja do sada. Spajanje neradnih dana s vikendom zlata vrijedi, složila bi se većina Hrvata.

Pročitajte i ovo Turizam; ilustracija - 1 Dobar znak Turisti pohrlili provesti Uskrs na hrvatskoj obali: Nije samo Dubrovnik hit destinacija ove predsezone Najskuplje vile su najtraženije - 5 Najskuplje su najtraženije Za njih nema krize: Ova vila na jednom hrvatskom otoku iznajmljuje se za nevjerojatnih 15.000 kuna - na dan!

Uz šetnje Stradunom i zidinama za goste je pripremljen raznovrstan kulturni program: koncerti gradske glazbe, folklor, nastupi klapa. Brojni turisti u Dubrovniku za prvosvibanjske praznike dobra su najava predstojeće sezone. 

I Opatiji bajnoj ove godine cvatu ruže. U samo prva četiri mjeseca ostvareno je gotovo 200 tisuća noćenja. Kapaciteti su popunjeni i za prvi svibnja.

I grad po Marjanom privlačna je turistička meta. Iako je sezona tek na početku, zadovoljnim gostima sve se sviđa. Neki čak hvale i često kritizarnu splitsku rivu.

Dosta Hrvata za praznik rada otputovalo je u inozemstvo. Aranžmani su ove godine rasprodani brže nego ikada do sada. 

Gotovo sve agencije prodale su već 95 posto prvosvibanjskih aranžmana još prije tri tjedna. Najtraženije destinacije bile su Pariz, London i Amsterdam.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene