Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na cestama su već počele gužve i kolone. Na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva, pred naplatom Lučko kolona je na izlasku oko 3 km, a na ulasku oko 500 metara.


Na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva, pred naplatom Lučko kolona je na izlasku oko 3 km, a na ulasku oko 500 metara. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj pred naplatom Trakošćan u smjeru graničnog prijelaza kolona je oko 2 km. Zastoj je na državnoj cesti D1 između Slunja i Plitvičkih jezera, kraj Koranskog mosta zbog odrona, a vozi se naizmjenično uz regulaciju prometa semaforima.

Vezani članci Gužva na prometnicama (Foto/Arhiva: Dusko Marusic/PIXSELL ) Počele gužve: Kilometarske kolone na graničnim prijelazima i naplatnim kućicama Slika nije dostupna Baš je našao mjesto: Ljudi bjesnili u kolonama jer je odlučio to učiniti nasred autoceste

>> Turizam bi trebao donijeti zaradu jednaku prošlogodišnjoj

Na granici sa Slovenijom od jutra gužve. Strani turisti, među kojima je najviše Talijana i Slovenaca, krenuli su na odmor, a mnogi su izabrali petak kako bi izbjegli duga čekanja i kolone na cestama. No, pravila više nema, masovno se žale Talijani kod kojih su gužve počele još jučer. Najveće gužve očekuju se sutra.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.