Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gužve i kolone već počele

Kreće udarni turistički vikend!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na cestama su već počele gužve i kolone. Na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva, pred naplatom Lučko kolona je na izlasku oko 3 km, a na ulasku oko 500 metara.

Na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva, pred naplatom Lučko kolona je na izlasku oko 3 km, a na ulasku oko 500 metara. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj pred naplatom Trakošćan u smjeru graničnog prijelaza kolona je oko 2 km. Zastoj je na državnoj cesti D1 između Slunja i Plitvičkih jezera, kraj Koranskog mosta zbog odrona, a vozi se naizmjenično uz regulaciju prometa semaforima.

Pročitajte i ovo Gužve na cestama Upozorenje vozačima Udarni je turistički vikend, pojačan je promet u smjeru mora: Na Krčkom mostu kolone od 4 kilometra Slika nije dostupna Povratak turističkih gužvi Autoceste prema moru tijekom popodneva i večeri bile su pod opsadom, kilometarske kolone na zagrebačkoj i riječkoj obilaznici

>> Turizam bi trebao donijeti zaradu jednaku prošlogodišnjoj

Na granici sa Slovenijom od jutra gužve. Strani turisti, među kojima je najviše Talijana i Slovenaca, krenuli su na odmor, a mnogi su izabrali petak kako bi izbjegli duga čekanja i kolone na cestama. No, pravila više nema, masovno se žale Talijani kod kojih su gužve počele još jučer. Najveće gužve očekuju se sutra.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene