Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi posao ga veseli

Kramarić od ponedjeljka veleposlanik RH na Kosovu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zlatko Kramarić, potpredsjednik HSLS-a, višegodišnji saborski zastupnik i dugogodišnji osječki gradonačelnik, od ponedjeljka preuzima dužnost veleposlanika Republike Hrvatske na Kosovu.

'Danas sa suprugom odlazim u Prištinu, a od ponedjeljka počinje moja dužnost hrvatskog veleposlanika na Kosovu", kazao je za Zlatko Kramarić, koji će biti prvi hrvatski veleposlanik na Kosovu čiju je neovisnost Hrvatska priznala u ožujku prošle godine. Dodao je kako ga taj posao veseli, te da misli kako 'ima puno prostora da se uz ostalo uspostavi što bolja gospodarska suradnja Hrvatske i Prištine'.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić bizaran šou Vučić u bizarnom nastupu objašnjavao tko sve napada Srbiju, kojim oružjem: "Imam materijale..." Ilustracija Reagirao i Vučić Od četvrtka na Kosovu samo jedna dozvoljena valuta: Dinar se izbacuje iz upotrebe, Srbiju optužili za zloporabu novca

Ako 'Slovenija godišnje ostvaruje s Kosovom robnu razmjenu od 60 milijuna eura, a Hrvatska samo 30 milijuna eura, znači da dobrom poveznicom možemo posebice u ova krizna vremena ostvariti značajno bolje gospodarske rezultate', kazao je Kramarić. 'Mi smo na Kosovu dobrodošli i stoga me moj odlazak tamo veseli i dodatni je izazov za rad', rekao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene