U Splitu se održava svečani prijam britanskog veleposlanstva - posebni uzvanici, njih dvjestotinjak, pratili su vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja.

Galerija


U Splitu je organizirano posebno slavlje povodom kraljevskog vjenčanja. Uglednici, gosti britanskog veleposlanstva, njih 200-tinjak, pomno su pratili ceremoniju. S njima je bio i reporter Dnevnika Nove TV Mario Jurič.

Vezani članci Gradonačelnik Splita Ivica Puljak Puljak: "Suspendirane dvije uhićene djelatnice Grada Splita, postupamo po zakonu" Pas, ilustracija Ženu i njezina samojeda u šetnji izgrizao pas koji je istrčao iz dvorišta: ''Zgrabio ga je pa je napao mene''

"Točio se pjenušac, ali i jeo hrvatski pršut. Veliko uzbuđenje vladalo je tijekom ceremonije, a najveće je uzbuđenje bilo tijekom poljupca para. Britansko veleposlanstvo na domjenak je pozvalo i neke vjenčane parove, ali i one koji će se uskoro vjenčati", izvijestio je iz Splita Mario Jurič.

Jedan od parova dojmilo se cijelo događanje pripremljeno u Splitu, a gledanje događaja bila je odlična generalna proba za njihovo vjenčanje.

Parove koji su se već vjenčali današnje je vjenčanje vratilo u njihove sretne trenutke.

"Uz ljubav i razumijevanje sve će teći kao i kod ostalih", rekla je jedna od gošći splitskog domjenka o braku princa Harryja i Meghan Markle.