Evo trenutka koji je ganuo cijeli svijet, trenutak sudbosnonog DA između engleskog princa Harryja i američke glumice Meghan Markle.

Galerija


Meghan Markle i princ Harry izrekli su zavjete u kapelici St. Georgea u dvorcu Windsor. Princu Harryju kum je bio njegov brat, William, dok je Meghanu odlučila da neće imati kumu.

Vezani članci Princ Philip, princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry oženio se s Meghan unatoč oštrom upozorenju svog djeda princa Philipa, evo što mu je rekao Meghan Markle (Foto: Profimedia) Efekt Meghan Markle: Jedna riječ protiv nje uništila je dugogodišnje prijateljstvo princa Harryja

Meghan je izgledala bajkovito, poput prave princeze, a vrlo je emotivna bila njezina majka Doria Ragland koja je pustila suze radosnice.

Princ Harry djelovao je dok je čekao mladenku prilično nervozno, no čim je njegov otac, princ Charles dopratio Meghan do oltara, Harry se opustio.

Nakon što su izrekli zavjete i razmijenili prstenje, proglašeni su mužem i ženom. No, prvi poljubac nije "pao" u kapelici već kad su izašli.

Javnost će ih ubuduće oslovljavati sa vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.