Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrila prijetnje

Holy: 'Kraljevi smeća' poručili su mi da će me reciklirati, baciti u peć i spaliti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirela Holy izjavila je kako su joj vlasnici tvrtki koje se bave otpadom prijetili jer su znali da će zbog novog Zakona o otpadu njihove tvrtke izgubiti milijunske poslove s državom.

'Reciklirat ćemo te, baciti u peć i spaliti! Da, doslovce takvu poruku dobila sam u pismu čim sam najavila da krećem u radikalne promjene gospodarenja otpadom', rekla je danas Mirela Holy za Jutarnji List.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, potpredsjednik Vlade (HDZ) tko to prijeti premijeru? Detalji prijetećeg pisma upućenog Plenkoviću: Potpisano je s "Hrvatski branitelji, ZDS", sve je komentirao Božinović Novac Bivši poslovni partneri Oteli ga, zatočili i prijetili: Zadranin im u strahu za život prepisao nekretninu

>> Holy podnijela kaznenu prijavu: Pročitajte kako je vijest o mailu putovala do ministrice

Bivša ministrica kaže kako su joj prije izravnih prijetnji prvo pokušali ukazati na to što bi eventualne promjene Zakona mogle donijeti. 'Odmah su me masovno počeli nazivati i tražiti razgovor. Kao razlog su naveli dobru volju da me upoznaju s tim kako stvari stoje, s načinom rada... Sve sam ih odbila, zakon se još nije niti počeo pisati. Primila sam jedino Davora Pataftu zajedno s varaždinskim gradonačelnikom vezano uz prijavu protiv njega i spalionice u Dugoj Resi. Razlog je bilo to što sam se htjela upoznati sa slučajem. Ništa bitno', ispričala je Holy.

Na pitanje tko su ti ljudi koji su joj prijetili, odgovorila je- kraljevi smeća.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene