Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neostvareni snovi

Kotromanović poručio Nikoliću: 'Mi smo garda hrvatska i nikog se ne bojimo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrane Ante Kotromanović poručio je jasnu poruku svima kojima je hrvatski teritorij nedosanjani san.

Nakon što je posljednjih dana objavljeni intervju njemačkog novinara lista FAZ sa srbijanskim predsjednikom Tomislavom Nikolićem, izazvao veliku buru u Hrvatskoj, ministar obrane je, iako ne spominjući imena, jasno dao do znanja da se Hrvatska vojska nikog ne boji.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Objava na Facebooku Oglasio se Milanović! "Mandat može dobiti..." Zvonimir Mršić, Zoran Milanović Greška Milanovićev bliski kolega: ''Je li sada svima jasno?''

>> VIDEO: Poslušajte što je točno Tomislav Nikolić rekao njemačkom novinaru

Podsjetimo, Nikolić je u intervjuu za FAZ, koji je porekao, njemačkom novinaru rekao kako mu je neostvaren san o velikoj Srbiji. Nakon što je prozvao njemački list za objavu laži, objavljena je kompletna snimka navedenog intervjua u kojem se jasno moglo čuti kako razmišlja novoizabrani srbijanski predsjednik.

"Još jedna rečenica, na kraju, za sve sanjare, za one koji imaju nekakve pretenzije na teritorij Republike Hrvatske - Mi smo garda hrvatska i nikog se ne bojimo", poručio je Kotromanović i zaradio gromoglasan pljesak prisutnih u dvorani Lisinski u Zagrebu.

Kotromanović je govorio na svečanoj akademiji u prigodi obilježavanja Dana oružanih snaga RH i Dana Hrvatske kopnene vojske. Osim njega govorili su i predsjednik Republike Ivo Josipović i predsjednik vlade Zoran Milanović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene