Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Boravi u Splitu

Kosovski šef policije o napetostima sa Srbijom: "Mi smo spremni na sve. Naši saveznici su tu kako bi jamčili da možemo spriječiti ludi potez bilo koga"

U Splitu boravi kosovski ministar unutarnjih poslova Xhelal Svecla koji je za Novu TV komentirao napetosti na granici sa Srbijom.

Rekao je kako nema razloga za dodatne tenzije, kao ni rat. Problem je, tvrdi, Srbija i njezino miješanje u unutarnju politiku Kosova te pogotovo zloupotrebljavanje lokalnog srpskog stanovništva.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Geopolitika Vučić upozorio: "Za tri do četiri mjeseca bit će najgora situacija od Drugog svjetskog rata" Aleksandar Vučić bizaran šou Vučić u bizarnom nastupu objašnjavao tko sve napada Srbiju, kojim oružjem: "Imam materijale..."

Prosvjede na granici smatra neuspješnima. Kosovska policija, kaže, radi svoj posao štiteći granice.

"Vučić je jako uznemiren zbog činjenice da Kosovo može donositi suverene odluke. Uvjereni smo kako smo u pravu i idemo dalje s ovakvim odlukama. Mi smo spremni na sve. Ali, naši saveznici su tu kako bi jamčili da možemo spriječiti ludi potez bilo koga iznutra ili izvana", kazao je Svecla u prilogu reportera Dnevnika Nove TV Maria Juriča

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene