Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijerka u Vukovaru

Kosor: Kamate na zajmove neće biti veće od 7 posto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica vlade Jadranka Kosor istaknula je večeras u Vukovaru kako je uvjerena da će mjere za gospodarski oporavak i razvoj dobiti puno veću potporu kad počnu davati prve rezultate te je izrazila zadovoljstvo što te mjere podupiru i oporbene parlamentarne političke stranke.

Odgovarajući na novinarske upite nakon svečanosti kojom je obilježen ulazak vukovarskog Vupika u sastav koncerna Agrokora, Kosor je kazala kako kritike predloženih novih vladinih gospodarskih mjera nisu velike.

Pročitajte i ovo Tin Kovačić u Vukovaru - 1 Ništa nisu krili Sve su oči bile uprte u Plenkovića i Penavu: "Znakovita je jedna stvar vezana uz premijera..." Obljetnica pogibije 12 redarstvenika u Borovu Selu - 1 "Nema ih niti jedne godine" Mlinarić se na obljetnici masakra u Borovu selu žestoko obrušio na SDSS, a Culej otkrio po čemu pamti ubijenog brata

Također je rekla kako kamate na zajmove u okviru predloženih mjera neće biti više od sedam posto, kako se moglo pročitati u nekim hrvatskim novinama. Na novinarski upit je li joj poznato je li bivši predsjednik vlade i HDZ-a Ivo Sanader podnio zahtjev za aktiviranje zastupničkog mandata u Hrvatskom saboru, Kosor je kazala kako ne zna te dodala da, koliko ona zna, Sanader u tijeku današnjeg dana to nije učinio. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene