Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kosor: Još nema podjela po resorima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor izjavila je da je HDZ u fazi sastavljanja koalicijskoga sporazuma i u prvome redu programa Vlade za sljedeće mandatno razdoblje te da još nema razgovora o podjeli resora i dužnosti s budućim koalicijskim partnerima.

Jadranka Kosor to je rekla na današnjemu božićnom druženju s 350 najtežih invalida Domovinskog rata i njihovim obiteljima. 

Pročitajte i ovo Marija Pejčinović Burić Marija Pejčinović Burić Plenkovićeva uzdanica više neće biti na čelu Vijeća Europe: ''Pomno sam razmatrala odluku'' Odlikovanje branitelja - 1 Nakon 30 godina Predsjednik Milanović odlikovao branitelje: "Ovo je malen, ali i velik dug časti koji Hrvatska ima prema vama"

Na novinarski upit odbila je potvrditi kako će ona biti i u sljedećem mandatu ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti. Bitno je sastaviti Vladu i dobiti mandat, a poslije će se razgovarati o mjestima, dodala je.

'Sa zadovoljstvom mogu reći da smo u mom resoru ispunili sva očekivanja najtežih invalida Domovinskog rata, najzaslužnijih za slobodnu i europsku Hrvatsku', istaknula je govoreći o proteklome čeverogodišnjem razdoblju.

Također je rekla da će u sljedećem mandatu nastaviti s programima za njih, a prioriteti u skrbi za branitelje bit će očuvati dosegnuto dostojanstvo hrvatskih branitelja te njihovo zapošljavanje.

Dodala je kako nema ništa protiv objave Registra hrvatskih branitelja u javnosti, ali to se ne može učiniti dok su na snazi zakonske odredbe o tajnosti nekih podataka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene