Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijerka u Kanfanaru

Kosor: Ako Sabor tako odluči, referenduma će biti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor iz Istre je pozvala na suglasje svih strana koje sudjeluju u izmjenama Zakona o radu.

Tjedan dana nakon predsjednika Josipovića, tvornicu duhana u Kanfanaru, posjetila je i premijerka Jadranka Kosor. 'Ja mislim da je to dobro što je predsjednik Josipović bio i što sam danas ja', istaknula je premijerka. Razlozi posjeta su jednostavni. 'Moram pogotovo u ovako teškim vremenima u kojima živimo iskazati i zahvalnost i duboko poštovanje onima, koji u ovako teškim vremenima odlično posluju', rekla je Kosor.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog neprilagođene brzine Teška nesreća u Kanfanaru: "Sletio automobilom s ceste i poginuo" Slika nije dostupna Velika transakcija Hrvatski duhanski div prodan Britancima za 505 milijuna eura!

Potpisi na zahtjevu za referendum morali su se provjeriti, rekla je premijerka. 'To ne umanjuje našu odlučnost da se referendum, ako se za to bude odlučio Sabor, provede', naglasila je. Program gospodarskog oporavka je dobar i ne treba nam pomoć međunarodnog monetarnog fonda poručuje premijerka. 'Želja mi je, kao što naravno želi i Vlada oko Zakona o radu postići suglasje. Ja mislim da je to moguće i da na tome trebamo raditi dalje', dodala je Kosor.

Premijerka smatra da dobra podloga za novu raspravu o izmjenama Zakona postoji te da snage treba usmjeriti na provedbu gospodarskog oporavka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene