Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dopisivanje s Vladom

Korisnik Facebooka Vladi: 'Evo, snalazim se...Na crno radim. Teško je!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada je na Facebooku vrlo aktivna i trudi se odgovoriti na sva pitanja građana, no pogledajte kako je jedan korisnik Facebooka jednostavno 'spustio' Vladu na uljudan način i sa sarkastičnom poantom na kraju.

'Pozdrav Vlado, što radiš? Što ima novo??', upitao je putem komentara korisnik Facebooka Vladu Rh na njezinom profilu.

Pročitajte i ovo Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba Andrej Plenković Propucavanje Turudićeva automobila Plenković: ''Neki pucaju, a neki viču''

>> EKSKLUZIVNO Linić: Građani su dobili stabilnost i sigurnost, vjerujem u pad kamata

'Naporno radimo kako bi zemlju što prije izvukli iz krize. Vi?', odgovorila mu je Vlada.

'Evo, snalazim se... Na crno radim. Teško je! Mogu Vam pomoći? Želim da se što prije izvučemo!', poentirao je korisnik i zaradio par 'lajkova'. Iz Vlade više nije bilo odgovora.

Hrvatska je prije koji dan dobila dobre vijesti od bonitetne agencije Fitch, koja je zadržala kreditni rejting Hrvatske na BBB-. Premijer Milanović to je nazvao 'krajem jednog početka', a ministar financija Slavko Linić poručio je kako to znači 'stabilnost i sigurnost' za građane.

'Građani žive u zemlji koja može servisirati svoje obveze i odgovorna je prema svojim financijama. U isto vrijeme, za one koji nemaju radno mjesto, to je znak da će se otvoriti radna mjesta i da imaju šanse dobiti radno mjesto', rekao je Linić u intervjuu s Mislavom Bagom prije dva dana u Dnevniku Nove TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene