Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Spoj influencera i instagrama

Konferencija Internet Adria u Opatiji: Kako do učinkovitog digitalnog marketinga u turizmu?

Internet Adria (Foto: PR)
Internet Adria (Foto: PR) Foto: Adria
Kako pretvoriti klikove u noćenja, kako komunicirati prema mlađim generacijama, što je učinkovita online kampanja? Odgovor na ova, ali i brojna druga pitanja koja zanimaju turističke djelatnike dati će više od 30 profesionalaca digitalnog marketinga u turizmu, koji će se 9. i 10. travnja okupiti u Opatiji, na drugom izdanju konferencije Internet Adria.

Riječ je o konferenciji koja je namijenjena turističkom sektoru: svima onima koji svakodnevno promoviraju svoje hotele, vile, kampove i destinacije i suočavaju se s brojnim izazovima digitalnog marketinga koji se mijenja iz dana u dan.

Pročitajte i ovo Poruke na Putinovoj konferenciji godišnja konferencija Ogroman gaf tijekom Putinova obraćanja! Iza njega se pojavile bijesne poruke Rusa Vladimir Putin na godišnjoj konferenciji za medije Maratonska konferencija Putin poslao znakovitu poruku Amerikancima: Otkrio i kad će završiti rat u Ukrajini

"Kroz dva dana i više od 40 praktičnih predavanja i radionica obraditi ćemo različite teme koje će turističkim djelatnicima dati uvid u novosti koje su se u segmentu digitalnog marketinga dogodile u posljednjih godinu dana. Cilj nam je da svaki polaznik dobije konkretna rješenja, koja će koristiti u planiranju budućih kampanja, komunikacije i prodaje", rekao je direktor konferencije Adriano Požarić.

Na konferenciji među brojnim predavačima stižu i predstavnici Expedie, Booking.com, hotelkit, Sojern, ReviewPro i mnogih drugih svjetskih kompanija s kojima se hotelijeri i turistički profesionalci sve više susreću u svakodnevnom poslovanju. Tu je i jedan od vodećih Instagram influencera s više od 500 tisuća pratitelja, Feđa Salihbašić, te brojni hrvatski stručnjaci koji su se specijalizirali za digitalni marketing.

Neke od tema koje će se obraditi na konferenciji Internet Adria su Growth Hacker Marketing, influenceri i Instagram, kako putuju Millenialsi i kako donose odluke, što je dobra internet stranica i kako bolje prodavati putem vlastite stranice, učinkovito oglašavanje na Facebooku, video sadržaj, cyber kriminal, povratne informacije od gostiju i brojne druge.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene