Tomislav Končevski, predsjednik Hrvatskih laburista - stranke rada (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL)
Tomislav Končevski, predsjednik Hrvatskih laburista - stranke rada (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL)

Predsjednik Hrvatskih laburista - stranke rada Tomislav Končevski poručio kako je jedna od odrednica njihovog predizbornog programa, među ostalim i nužnost reorganizacije inspekcije rada s ciljem postizanja bolje kontrole.


Predsjednik Hrvatskih laburista - stranke rada Tomislav Končevski danas je u Rijeci, odgovarajući na novinarsko pitanje o tome kako spriječiti neplaćeni prekovremeni rad u trgovačkim centrima, poručio kako je jedna od odrednica njihovog predizbornog programa, među ostalim i nužnost reorganizacije inspekcije rada s ciljem postizanja bolje kontrole.

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Končevski je tijekom susreta s građanima na riječkom Korzu, novinarima kazao i da su tri glavne točke programa laburista zaštita radničkih obitelji, borba protiv korupcije i borba protiv rasprodaje državnih strateških resursa.

U cilju zaštite radničkih obitelji mora se podići minimalna plaća na 3500 kuna i donijeti novi Zakon o radu, koji će radnike i poslodavce staviti u ravnopravan položaj te koji će biti jednostavniji od postojećeg, rekao je. (Hina)