Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cilj bolja kontrola

Končevski: Laburisti za reorganizaciju inspekcija rada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Hrvatskih laburista - stranke rada Tomislav Končevski poručio kako je jedna od odrednica njihovog predizbornog programa, među ostalim i nužnost reorganizacije inspekcije rada s ciljem postizanja bolje kontrole.

Predsjednik Hrvatskih laburista - stranke rada Tomislav Končevski danas je u Rijeci, odgovarajući na novinarsko pitanje o tome kako spriječiti neplaćeni prekovremeni rad u trgovačkim centrima, poručio kako je jedna od odrednica njihovog predizbornog programa, među ostalim i nužnost reorganizacije inspekcije rada s ciljem postizanja bolje kontrole.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PARLAMENTARNI IZBORI 2016 HRVATSKI LABURISTI - STRANKA RADA - LABURISTI Slika nije dostupna 'Nismo razočarani' SAMOSTALNO NA IZBORE? Nakon 'košarice' od SDP-a među Laburiste se uvukla nervoza

OVDJE ISPROBAJTE APLIKACIJU GDJE SAM 2016.

Končevski je tijekom susreta s građanima na riječkom Korzu, novinarima kazao i da su tri glavne točke programa laburista zaštita radničkih obitelji, borba protiv korupcije i borba protiv rasprodaje državnih strateških resursa.

U cilju zaštite radničkih obitelji mora se podići minimalna plaća na 3500 kuna i donijeti novi Zakon o radu, koji će radnike i poslodavce staviti u ravnopravan položaj te koji će biti jednostavniji od postojećeg, rekao je. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene