Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

NOVA TV i Zaklada Ana Rukavina i ove godine, 20. prosinca, organiziraju tradicionalni, koncert „Želim život" na Trgu bana Josipa Jelačića. Koncert se održava u sjećanje na preminulu novinarku Anu Rukavinu. Slavit će se ono najdragocjenije, ljudski život.


U Zakladi Ana Rukavina obavljaju se posljednje pripreme. Nestrpljivo se iščekuje spektakularni humanitarni koncert organiziran u suradnji s Novom TV. Očekivanja su velika. "Nadamo se da ćemo zaustaviti opet tramvajski promet, to nam je opet u planu", rekla je Marija Stapar iz Zaklade Ana Rukavina.

Zaklada Ana Rukavina spasila je 37 života do sada!

Vezani članci Humanitarni koncert Želim život Kako je Ana Rukavina već 14. godinu zaredom ujedinila Hrvate: Na koncertu godine htjeli su biti baš svi! Marija Rukavina Prikupljeno više od 1,2 milijuna kuna: ''Hvala vam od srca, samo zajedno možemo ovo stvoriti, 115 ljudi dobilo je šansu za novi život''

Popis izvođača je impresivan. Tu je Prljavo kazalište, zvijezde Stelle - Sementa Rajhard i Wanda Winter, te mnogi drugi. Tijekom koncerta bit će aktivan i pozivni centar. Na pozive će se javljati više od 130 osoba, među kojima su brojna estradna, ali i lica NOVE TV, predsjednik Josipović, premijer Milanović, ministri...

"Pa s obzirom da sam ministar rada uvijek pitaju o mirovinama, pogotovo što su umirovljenici oni koji vrlo često zovu i umirovljenici s tim malim mirovinama daju taj doprinos Zakladi Ana Rukavina", ističe Mirando Mrsić, medicinski direktor Zaklade Ana Rukavina.

Pozivom na humanitarni broj 060 9000 građani doniraju 6, 25 kuna te na taj način pomažu daljnji rad Zaklade.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook