Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova TV i Zaklada Ana Rukavina

Koncert 'Želim život' ove godine ima impresivnu listu izvođača i uglednih gostiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
NOVA TV i Zaklada Ana Rukavina i ove godine, 20. prosinca, organiziraju tradicionalni, koncert „Želim život" na Trgu bana Josipa Jelačića. Koncert se održava u sjećanje na preminulu novinarku Anu Rukavinu. Slavit će se ono najdragocjenije, ljudski život.

U Zakladi Ana Rukavina obavljaju se posljednje pripreme. Nestrpljivo se iščekuje spektakularni humanitarni koncert organiziran u suradnji s Novom TV. Očekivanja su velika. "Nadamo se da ćemo zaustaviti opet tramvajski promet, to nam je opet u planu", rekla je Marija Stapar iz Zaklade Ana Rukavina.

Pročitajte i ovo Ana Rukavina ZAKLADA ANA RUKAVINA Koncert Želim život: Prikupljeno 644.325 kuna, ali akcija još nije gotova Zaklada Ana Rukavina - 5 U SUBOTU OD 20:15 Koncert Želim život i ove će godine ugrijati srca: Gledatelji će moći uživati u najboljim pjesmama hrvatskih zvijezda

Zaklada Ana Rukavina spasila je 37 života do sada!

Popis izvođača je impresivan. Tu je Prljavo kazalište, zvijezde Stelle - Sementa Rajhard i Wanda Winter, te mnogi drugi. Tijekom koncerta bit će aktivan i pozivni centar. Na pozive će se javljati više od 130 osoba, među kojima su brojna estradna, ali i lica NOVE TV, predsjednik Josipović, premijer Milanović, ministri...

"Pa s obzirom da sam ministar rada uvijek pitaju o mirovinama, pogotovo što su umirovljenici oni koji vrlo često zovu i umirovljenici s tim malim mirovinama daju taj doprinos Zakladi Ana Rukavina", ističe Mirando Mrsić, medicinski direktor Zaklade Ana Rukavina.

Pozivom na humanitarni broj 060 9000 građani doniraju 6, 25 kuna te na taj način pomažu daljnji rad Zaklade.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene