Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na ulazu u njegovo rodno selo

Predsjednica se oglasila o prijetnjama Pupovcu: ''Tražim da se utvrdi tko i zašto stoji iza toga''

Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo (Foto: Facebook/SDSS)
Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo (Foto: Facebook/SDSS) Facebook/SDSS
Aktualno Galerija Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo (Foto: Facebook/SDSS) Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo (Foto: Facebook/SDSS) Foto: Facebook/SDSS Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo (Foto: Facebook/SDSS) Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo (Foto: Facebook/SDSS) Foto: Facebook/SDSS +0 Prijetnje Miloradu Pupovcu osvanule na ulazu u njegovo rodno selo (Foto: Facebook/SDSS) Galerija 1/3 >>
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se o prijetnjama čelniku SDSS-a Miloradu Pupovcu koje su osvanule na ulazu u njegovo rodno selo Donje Ceranje.

 ''Osuđujem svaki govor mržnje, a od policije tražim da istraži i utvrdi tko i zašto stoji iza posljednjih incidenata'', rekla je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović vezano uz posljednje prijetnje upućenu Miloradu Pupovcu, čelniku SDSS-a.

Pročitajte i ovo Branka Bakšić Mitić, Koalicija Rijeke pravde Dogradonačelnica Gline Sukob među srpskim predstavnicima: SDSS prijeti Srbima koji neće glasati za njih? ''Imaju mogućnost to ispraviti'' Milorad Pupovac Razgovori Veliki Pupovčev manevar? SDSS ima novi plan za izbore, uskoro pada odluka

Prijetnje Pupovcu osvanule su na ulazu u njegovo rodno selo Donje Ceranje. Naime, preko ploče s imenom sela ispisan je grafit ''Ubi Srbina'', a u blizini je zaljepljen plakat na kojem je Pupovčeva fotografija.

Naziva ga se velikosrpskim luđakom i proziva da terorizira cijelu Hrvatsku. ''Posljedica je bolesne Plenkovićeve politike istjerivanja ekstremizma, klerofašizma i nacionalizma iz HDZ-a i Hrvatske'', piše na plakatu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene