Obavijesti Video Pretražite Navigacija
CISTIČNA TVOREVINA

Kolinda Grabar Kitarović operirala desnu ruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bila je riječ o cističnoj tvorevini kao posljedici loma desne ruke od prije nešto više od godine dana.

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović u četvrtak je u Specijalnoj bolnici Sv. Katarina obavila operativni zahvat koji je otklonio problem što je uzrokovao bol u predjelu desnog zgloba, a koji je kulminirao u zadnjih nekoliko dana, izvijestili su iz njezina izborna stožera. Time je otkriveno zašto je Grabar Kitarović u posljednje vrijeme na ruci nosila zavoj.

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene

Naime, bila je riječ o cističnoj tvorevini kao posljedici loma desne ruke od prije nešto više od godine dana, koja je pritiskala okolno tkivo zgloba ruke. Zahvat je obavio doc. dr. Igor Biruc, ravnatelj Specijalne bolnice Sv. Katarina i glavni radiolog obavio je zahvat.


Kampanja Kolinde Grabar Kitarović ničim nije ugrožena

'Grabar Kitarović zahvalna je hrvatskim liječnicima koji su dijagnosticirali i otklonili problem koji nije riješen ni u jednoj od najeminentnijih europskih klinika gdje je liječena nakon prijeloma u vrijeme posla u NATO-u', izvijestili su iz HDZ-a. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene