Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavlja se po rasporedu

Kampanja Kolinde Grabar Kitarović ničim nije ugrožena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kampanja HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović ničim nije ugrožena i nastavlja se po predviđenom rasporedu, potvrđeno je iz njezinog izbornog stožera, a u povodu medijskih napisa o narušenom zdravstvenom stanju i bolovima koje trpi zbog higroma nastalog kao posljedica prijeloma ruke.

Grabar-Kitarović je lani slomila desnu ruku te se na području zgloba te ruke stvorio higrom (ograničeni cistični tumor), no to ne ugrožava njezinu kampanju, poručuju iz njezinog stožera.

Pročitajte i ovo Prabowo Subianto (L) i Gibran Rakabuming Raka (D) "Najbolji Indonežani" Nakon neslužbenih rezultata Subianto proglasio pobjedu, rivali daleko iza njega Kandidati Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović i Miroslav Škoro Naknada troškova Milanović će za izbore iz proračuna dobiti 1,2 milijuna kuna, Grabar-Kitarović više od milijun, a ni Škoro ne ostaje praznih ruku

Liječnici su, ističu, preporučili tek da joj se ruka bandažira zavojem.

Evo zašto je OTKAZANA press konferencija Grabar Kitarović

Mediji danas navode kako je u stožeru predsjedničke kandidatkinje HDZ-a dramatično zbog njezine slomljene ruke koja bi mogla zakomplicirati nastavak kampanje.

Kolinda Grabar Kitarović razgovarala s nadbiskupom Hranićem

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović posjetila je danas Đakovo, gdje je u Nadbiskupijskom dvoru razgovarala sa đakovačko-osječkim nadbiskupom i metropolitom dr. Đurom Hranićem, te se susrela s predstavnicima Udruge civilnih žrtava Domovinskog rata Đakovštine.

Nakon razgovora s nadbiskupom Hranićem HDZ-ova predsjednička kandidatkinja, Grabar Kitarović, novinarima je izjavila kako je nadbiskupa zamolila da kaže svoje viđenje stanja u đakovačko-osječkoj nadbiskupiji.

Razgovarali smo o puno tema - o stanju u Republici Hrvatskoj, posebno o ovim krajevima, o siromaštvu, potrebi za gospodarskim razvojem, o potrebi ujednačenog razvoja Hrvatske, većim i snažnijim vezama između vlasti u Zagrebu i na lokalnim razinama. Bio je to izvrstan razgovor, vrlo sadržajan i zahvalna sam nadbiskupu na njegovim razmišljanjima i savjetima, naglasila je Grabar Kitarović.

Nakon toga predsjednička kandidatkinja HDZ-a, u pratnji predsjednika osječko-baranjskog HDZ-a Ivana Anušića i drugih stranačkih dužnosnika, na korzu je razgovarala sa Đakovčankama i Đakovčanima, te je posjetila Udrugu za psiho-socijalne potrebe «Amadea» i susrela se s predstavnicima Udruge civilnih žrtava Domovinskog rata Đakovštine.

Predsjednica Marijana Adrić upoznala ju je s problemima žena stradalih u ratu i potrebama ove skupine ratnih stradalnika.

Kolinda Grabar Kitarović obišla je i tamošnji dječji vrtić «Sunčev sjaj – Nazaret» koji radi po Montessori programu.

Poslijepodne će u Osijeku posjetiti tvrtke 'Saponija' i 'Kandit', a navečer će nazočiti nogometnoj utakmici Hrvatska - Azarbajdžan na osječkom stadionu u Gradskom vrtu.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene