Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović završila je u nedjelju navečer višednevni odmor u Međugorju, a posljednjeg dana bila je na raftingu na rijeci Neretvi, izvijestio je Večernji list BiH.


Zajedno s prijateljima predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, spustila se kanjonom rijeke Neretve, a na mirnome dijelu se zaustavila zbog zajedničke fotografije koja je objavljena i na njezinom službenom facebook profilu.

Vezani članci Ornela Vištica Nevjerojatna transformacija: Naša glumica postala bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović! Slika nije dostupna Grabar Kitarović idući tjedan na prvom predsjedničkom putovanju

 

Predsjednica je tijekom petodnevnog odmora s prijateljima sudjelovala na misama u Međugorju, te se popela na Brdo Ukazanja i Križevac. Tijekom posjeta na radnom je ručku razgovarala i s hrvatskim članom BiH Predsjedništva Draganom Čovićem.

Posjetila je i franjevački samostan u Širokom Brijegu, te franjevački samostan u Mostaru gdje je obišla novi Dom za studente u izgradnji te se popela na Zvonik mira.

Hrvatska predsjednica pohodila je i Ljubuški, Kupres, Tomislavgrad te Ramu gdje je razgovarala s franjevcima. Svoj odmor provela je radno razgovarajući s većim brojem dužnosnika, gospodarstvenika, društvenih uglednika i građana, izvijestio je Večernji list BiH. (Hina)