Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na društvenim mrežama

Kolinda Grabar-Kitarović objavila fotografiju s Macronom: "Dragi Emmanuele, žao mi je što te ne mogu vidjeti..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na društvenim je mrežama objavila fotografiju s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom i prisjetila se njihova susreta te poslala emotivnu poruku.

Bivša hrvatska predsjednica Grabar-Kitarović na Twitteru je objavila fotografiju s francuskim predsjednikom Macronom uz emotivnu poruku na francuskom jeziku u kojoj se potpisala kao "prijateljica Kolinda".

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i francuski predsjednik Emmanuel Macron Francuska pobijedila Maroko FOTO Srdačan susret starih prijatelja: Pogledajte kako je Grabar-Kitarović Macronu čestitala prolazak u finale

Pretpostavlja se da je fotografija nastala na summitu NATO-a u Bruxellesu 2018. godine.

"Dobrodošao u Hrvatsku dragi Emmanuel Macron! Dobro došao! Žao mi je što te ne mogu vidjeti jer nisam u Hrvatskoj. Želim ti ugodnu i plodnu posjetu. Sve najbolje vama i divnim ljudima Francuske! Tvoja prijateljica Kolinda", napisala je Grabar-Kitarović.

Na poziv predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića, predsjednik Francuske Republike Emmanuel Macron boravi u službenom posjetu Hrvatskoj

I hrvatski predsjednik Zoran Milanović primio je Macrona uz najviše državne počasti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene