Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u četvrtak sućut obitelji smrtno stradalog pripadnika Pukovnije vojne policije Josipa Perića.

Galerija


''S velikim žaljenjem primila sam vijest o tragičnoj smrti vašeg sina i brata, pozornika Josipa Perića. Odabirom vojničkog poziva vaš Josip je iskazao ljubav prema svojoj Domovini i Hrvatskoj vojsci, kojoj je časno služio. Njegov prerani odlazak je nenadoknadiv gubitak za vašu obitelj, našu Hrvatsku vojsku i sve nas“, stoji u sućuti predsjednice Grabar-Kitarović.

Vezani članci Hrvatska vojska Hrvatski vojnici vratili se iz Afganistana: Zrakoplovom se prolomio pljesak Ambulantno vozilo Hrvatske vojske, ilustracija (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Vojno vozilo sudjelovalo u prometnoj nesreći kod Zadra: Teško ozlijeđena pripadnica Oružanih snaga

Pripadnik vojne policije Josip Perić smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 15 sati na autocesti između Jastrebarskog i Desinca. Umro je od posljedica teških tjelesnih ozljeda koje je zadobio uslijed udara civilnog kamiona na zaustavnom traku.