Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u četvrtak sućut obitelji smrtno stradalog pripadnika Pukovnije vojne policije Josipa Perića.

Galerija


''S velikim žaljenjem primila sam vijest o tragičnoj smrti vašeg sina i brata, pozornika Josipa Perića. Odabirom vojničkog poziva vaš Josip je iskazao ljubav prema svojoj Domovini i Hrvatskoj vojsci, kojoj je časno služio. Njegov prerani odlazak je nenadoknadiv gubitak za vašu obitelj, našu Hrvatsku vojsku i sve nas“, stoji u sućuti predsjednice Grabar-Kitarović.

Vezani članci Velika Gorica: U sudaru kamiona i automobila jedna osoba poginula - 2 U teškoj nesreći kod Velike Gorice poginula jedna osoba: Vozač kamiona zaspao za volanom? ''Gurao je automobil dobrih 20 metara'' Policajac, ilustracija Teška prometna nesreća na Jadranskoj magistrali blizu Makarske, jedna osoba poginula

Pripadnik vojne policije Josip Perić smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 15 sati na autocesti između Jastrebarskog i Desinca. Umro je od posljedica teških tjelesnih ozljeda koje je zadobio uslijed udara civilnog kamiona na zaustavnom traku.