Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IZMJEŠTEN URED

Kolinda Grabar-Kitarović danas na susretu sa zagorskim gospodarstvenicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon sastanka s gospodarstvenicima Kolinda Grabar-Kitarović prisutvovat će potpisivanju Ugovora o darivanju državne imovine Krapinsko-zagorskoj županiji.

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sastat će se danas u Humu na Sutli s gospodarstvenicima i obrtnicima Krapinsko-zagorske županije, nakon čega će prisutvovati potpisivanju Ugovora o darivanju državne imovine Krapinsko-zagorskoj županiji.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Slika nije dostupna U ZAGORJU Grabar-Kitarović na tradicionalnom dočeku Nove godine u podne: "Idemo svi 5. siječnja, broj dva! Viktorija!"

Podsjetimo, Grabar-Kitarović je izmjestila svoj ured na tri dana u Krapinu, gdje boravi od srijede do petka. Najavila je da će se u ta tri dana susresti s brojnim gospodarstvenicima, obrtnicima i poljoprivrednicima te posjetiti uspješne tvrtke i ustanove. Rekla je da se posebno veseli susretu s mladima i istaknula da su u ovom trenutku potrebne brze, učinkovite sustavne mjere demografske obnove.

Prvog, jučerašnjeg dana boravka u ovoj županiji uputila je kritiku Vladi: "Ako država ostvaruje sve bolje financijske rezultate, onda se to mora vidjeti i na računima naših građana. Nažalost, brojka blokiranih građana i dalje prelazi tristo tisuća. Nacionalna je tragedija da mnogi od njih napuštaju Hrvatsku kako bi u inozemstvu otvorili nove račune i nekako započeli nov život," izjavila je Grabar-Kitarović, što je tijekom dana izazvalo i reakciju premijera Andreja Plenkovića, o čemu više možete pročitati OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene