Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žestoka rasprava

Kolarić vs. Petrović Jakovina: Okršaj SDP-ovki na Facebooku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U raspravu s Aleksandrom Kolarić na Facebooku uključila se SDP-ova eurozastupnica i supruga ministra poljoprivrede Sandra Petrović Jakovina.

'Hohštapleri i prodavači magle u svom nevještom pokušaju razjedinjavanja stranke uvrijedili su pristojne članove SDP-a koji još uvijek ugled i integritet stranke znaju staviti ispred svojih osobnih interesa (u ovom slučaju mjesto predsjednika GOSDPZG). Legitimno izabrano predsjedništvo stranke pokazalo je što misli o tom jeftinom političkom triku', objavila je Petrović Jakovina na svom Facebook profilu, a prenosi tportal.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Neslužbeni rezultati Za šefa zagrebačkog SDP-a u drugom krugu Hrestak i Maras, Aleksandra Kolarić priznala poraz Slika nije dostupna ''Više ništa neće biti isto'' Počinje bitka za zagrebački SDP: Aleksandra Kolarić predstavila izborni program

Aleksandra Kolarić izbačena je prije nekoliko dana iz SDP-a iako je bila jedna od kandidatkinja za potpredsjednicu zagrebačke organizacije SDP-a.

>> Izbacili je iz SDP-a jer je javno kritizirala Milanovića

Na prozivku Sandre Petrović Jakovina odmah je odgovorila Aleksandra kolarić, također na Facebook profilu. 'Ako je ovo točno, ovako me zbog mojeg političkog stava vrijeđa Sandra Petrović Jakovina, SDP-ova zastupnica u Europarlamentu. Njezina saborska plaća išla je direktno i iz mojeg poreza. Ukupno imam 20 godina staža, a zadnjih 11 godina radim u gospodarstvu. Ne živim od politike, a državi sam za razliku od tvrtke njezina supruga, platila sve poreze', poručila je Kolarić. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene