Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raskol zbog mirovinske?

HDZ predstavlja partnerima mirovinsku reformu, neki partneri se otvoreno protive

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Vladi u 14.30 počinje sastanak koalicijskih partnera. Premijer Plenković i ministar Pavić predstavit će im HDZ-ovu reformu mirovinskog sustava kojoj se neki kolalicijski partneri otvoreno opiru.

 Podsjećamo, mirovinska reforma jučer je predstavljena predsjedništvu i Nacionalnom vijeću HDZ-a.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio Andrej Plenković Euforija u HDZ-u Plenković otkrio jesu li već počeli pregovori

"Nacrt prijedloga reforme možda do kraja nije obrazložen. Došlo je do različitog tumačenja odredaba mirovinske reforme. Ne vidim problem niti se bojim rasprave u javnosti" rekao je saborski zastupnik HDZ-a Branko Bačić.

"Mislim da će oni napraviti sve da sačuvaju svoje pozicije. Dogovorit će se sve. Možda je ovo bio i nekakav igrokaz, kao sto je bio sukob predsjednice i premijera. Vidjet ćemo što će biti kada izađu s tim. Mi i dalje ne znamo što je mislio ministar Pavić. Kad izađu s tim onda ćemo moći komentirati" rekao je predsjednik Kluba zastupnika Mosta Nikola Grmoja.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene