Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uglavnom iz Sirije

Kod Lekenika uhićeno više migranata

Policija (Foto/Arhiva: Slavko Midzor/PIXSELL)
Policija (Foto/Arhiva: Slavko Midzor/PIXSELL)
Uz državnu cestu Sisak - Zagreb, na ulazu u Lekenik, u četvrtak ujutro uhićeno je pet migranata koji su prevezeni u sisačko-moslavačku Policijsku upravu, gdje je u tijeku obrada i utvrđivanje njihova identiteta.

Kako se doznaje, skupina ja na cestu izašla iz obližnjeg šumarka i prešla preko livade. Prvi ih je zapazio jedan Lekeničanin, koji je odmah pozvao policiju. Policajac koji je bio službeno u Lekeniku pozvao je pomoć kako bi se migranti zadržali. Nakon dolaska policijskog kombija odvezeni su u Sisak u Policijsku upravu.

Pročitajte i ovo Granični prijelaz Svilaj Pokušali ilegalno ući u Hrvatsku Policajci pretraživali kamion, a onda se oglasio uređaj za otkucaje srca: Objavljeni detalji akcije Crnogorska policija, ilustracija Akcije u tijeku Uhićenja u Crnoj Gori: Privedeni bivši tužitelj i visokopozicionirani dužnosnik policije

Neslužbeno se doznaje da su imigranti uglavnom iz Sirije. Nedaleko od mjesta na kojem su jutros uhićeni lani je također uhićena skupina migranata koja je očito bila na istoj ruti.

Načelnik lekeničke općine Ivica Perović pozvao je mještane da obavijeste policiju ako primijete sumnjive osobe. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene